Andrei Leonte lanseaza ultima parte a trilogiei sale: ''Dragoste in haine de casa''

Dupa ce a lansat “O nefericita si un nebun” si “Partea Rea (52)”, Andrei Leonte incheie trilogia muzicala inceputa in 2016 si revine cu “Dragoste in haine de casa”, piesa care dezvaluie povestea de dragoste ce a inspirat toata aceasta mini-serie. Single-ul est compus de Victor Razvan Alstani (care a semnat si “O nefericita si un nebun”) iar versurile sunt scrise, ca de obicei, de catre Andrei Leonte, care a semnat si scenariul scurtmetrajului, regizat de Anthony Icuagu.

In acest nou scurtmetraj, personajul lui Andrei este alaturi de cea care l-a parasit in prima parte, “O nefericita si un nebun”. Simplitatea clipului este redata de povestea necosmetizata a unei relatii,cu emotie, bucurie, tristete, indoiala, regret, despartire si liniste.

“Se termina, in sfarsit, se termina! Am muncit foarte mult la acest concept si a reprezentat oarecum un punct de cotitura pentru mine, muzical si nu numai. Sincer am crezut ca n-o sa reusesc sa il duc la bun sfarsit, dar iata ca intr-un final se inchide cercul”, declara artistul.

In plus, single-ul si clipul “Dragoste in haine de casa” a fost lansat in cadrul unui eveniment privat organizat la cinema, unde artistul a sustinut un mini-concert pentru invitati. Printre cei prezenti s-au numarat oameni din media precum Olix, Robert Diaconeasa, Camelia Baltoi, dar si Ana Novic si Xonia.

Compozitorul si textierul Andrei Leonte este castigatorul primului sezon “X Factor”, iar in 2013, s-a numarat printre cei 12 finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision. Pana in prezent, artistul a lansat piese de succes precum “Te iubesc cat 2”, “Care pe care” si “Te sun eu”. De-a lungul carierei a colaborat pentru piesele sale cu Deepside Deejays, Laurentiu Duta, Adrian Sina si Viky Red si a semnat texte pentru Andreea D, Alinka, Alessia, Miss Mary sau Jean Gavril.