Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
COSMOWORLD are loc in perioada 23 martie - 25 martie 2018

Expozitia profesionala de beauty COSMOWORLD 2018 are loc in perioada 23 martie – 25 martie 2018, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti.

Acest important eveniment a fost conceput pentru a reuni profesionistii din domeniul beauty de pe piata locala si internationala, dar si pentru a trezi interesul marelui public printr-un amplu festival dedicat frumusetii.

Expozitia cu vanzare isi asteapta vizitatorii cu trei zile de informatii si surprize in toate sectoarele esteticii: cosmetica, SPA, coafura, machiaj, manichiura si pedichiura, wellness, tehnologie si educatie.

COSMOWORLD 2018 este locul must see&visit pentru orice specialist in estetica, fie el cosmetician, personal SPA, hairstylist, make-up artist, nail expert, nutritionist, trainer, producator / distribuitor de produse si accesorii de infrumusetare sau reprezentant al unei scoli de profil. Profesionisti de renume local si international vor impartasi tuturor participantilor ideile si experientele profesionale, cu scopul de a furniza acestora cele mai noi si utile informatii din domeniu.

De la specialisti, pentru specialisti, COSMOWORLD 2018 onoreaza interesul tot mai mare al publicului pentru evenimente profesionale, prin concursuri dedicate profesionistilor, seminarii si workshop-uri interactive. Printre invitati se numara si Alexandru Abagiu – make-up artist, Sorin Stratulat – hairstylist,  Dr. Radu Pitulea; Coralia Decsi – nail expert, Oxana si Pera Novacovici, Olga Kiriloff – nail expert, Costanza Soru, trainer international de estetica; Prof. Dr. Massimiliano Baccanelli; Prof. Dr. Umberto Borellini, Ing. Giacomo Poderi si Gennaro Setola – international body mental Coach®, founder of the holistic technique “BodyFly®”. Alte surprize, tombole si concursuri vor putea fi descoperite pe site si Facebook, sau la fata locului, in cadrul unui eveniment care isi propune sa redescopere estetica, de la yoga, bodyfly si mindfullness si pana la make-up si coafura.