Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Concurs de Ziua Femeii: Castiga unul dintre cele 2 premii in valoare de peste 50 lei de la Rotta Natura

Participa la concursul organizat de Fashion8.ro si Rotta Natura in perioada 8 - 15 Martie 2018 si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Rotta Natura, fiecare in valoare de peste 50 Lei. Vei primi suplimente alimentare Rotta Natura.

Despre Rotta Natura

Rotta Natura este producatorul romanesc de tratamente naturale. Rotta Natura produce suplimente naturale cu adevarat eficiente, cu cel mai bun raport pret-calitate pentru tine.

Conditii de participare:

- Dai LIKE paginilor de Facebook Rotta Natura si Fashion8.ro, dai TAG unui prieten si raspunzi la intrebarea: "Care este aria terapeutica preferata de la Rotta Natura?" (gasesti aici toate variantele: www.rottanatura.com/arii-terapeutice) intr-un comentariu la postarea concursului.

Concursul incepe in data de 8 Martie si se va incheia la data de 15 Martie 2018. Cei 2 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti. La concurs pot participa doar persoanele cu rezidenta in Romania.

Castigatorii se vor alege cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Mult succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:
Mirela Liliana Ion
Bacanu Iuliana

Felicitari! Asteptam datele de contact (nume complet, adresa si numar de telefon) printr-un mesaj la pagina de Facebook Fashion8.ro.