Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Antreprenoriat feminin cu peste 200 femei la The Woman after 5pm Oradea

28 septembrie a marcat data prin care Conferinta de Leadership Feminin The Woman a facut pasul spre intregirea comunitatii de femei deja formate acum 6 ani.

Peste 200 de femei antreprenor si manageri au fost prezente la Armonia Venue in Oradea pentru a discuta despre educatie si antreprenoriat alaturi de speakerii invitati.

Din Conferinta de Leadership Feminin The Woman se desprinde The Woman after 5pm!, evenimentul dedicat femeilor care schimba comunitati. The Woman reuneste femeile de succes din Romania din diverse domenii, intr-un mediu ideal pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. Inspiratia pentru generatiile urmatoare de femei independente si puternice vine din domenii ca: antreprenoriat, mass-media, politica, fashion, finante, PR, management si nu numai.

De 3x antreprenoriat feminin
Conturand profilul femeii de succes pe trei planuri, prin prisma speakerilor, a continutului prezentat si a conceptului The Woman, Sorina Bradea, Mirela Bucovicean si Monica Birladeanu au prezentat experiente de viata, de business si sfaturi utile invatate de-a lungul anilor.

Despre vise si sperante desarte din lumea antreprenorilor a vorbit Sorina Bradea, Managing Partner in cadrul Thomas International. 24 de ore in fiecare zi, pline de adrenalina si de situatii noi la tot pasul este o constanta pentru Sorina, care reuseste sa motiveze si sa inspire femeile aflate la inceput de drum in antreprenoriat.

„Faceti networking, schimbati carti de vizita intre voi! Nu stiti niciodata ce furnizor sau posibil partener prezent la eveniment are nevoie de serviciile voastre si puteti sa colaborati!” le-a indemnat Mirela Bucovicean, Fondatoarea primei platforme online care promoveaza designerii romani, Molecule F.

Mooncast Jewelry, businessul detinut de Monica Birladeanu a fost modelul de antreprenoriat promovat de actrita si antreprenoarea recunoscuta la nivel international. Pornind din pura intamplare, in timp de cauta metode de relaxare, a descoperit ca realizarea bijuteriilor are potential. Joaca cu plastelina a motivat-o pe Monica sa contureze un business de succes. Evenimentul a fost moderat cu succes de catre Oana Mudura, Project Manager Skin Novels, o prezenta calda, cunoscuta publicului prin experienta anterioara din televiziune.

The Woman – cel mai mare eveniment de leadership feminin din Romania
Conferinta de Leadership Feminin The Woman are loc in fiecare an in luna martie la Cluj-Napoca si reuneste peste 600 femei lideri care cauta sa devina cea mai buna versiune a lor. Sub umbrela The Woman s-au dezvoltat proiecte ca: revista The Woman, platforma de mentorat Womentors si evenimentele conexe The Woman after 5pm!

Companiile care au inteles aportul pe care femeile de afaceri il au in dezvoltarea societatii si a mediului de afaceri si care sustin acest eveniment sunt:
Parteneri: Armonia Venue, Skin Novels, Triodeluxe, Opel West, A24, Glow Oradea, Shabby Events, Magnolia, Tagretti, Beauty’s Code
Parteneri Media: Transilvania Business, Jurnalul de afaceri, Mujer, Fashion8, Antreprenor in Romania, Crisana, Bihor Online, InfoOradea, Jurnal Bihorean, Bihari, Bihon, Erdon, The Woman Magazine, Ghid Local Oradea, Zile si Nopti Oradea, Iulia Andrei, Beatrice Szuhai, Catchy, Oana Moldovan

Antreprenoriat feminin cu peste 200 femei la The Woman after 5pm Oradea