AMI isi intretine tenul cu o masca din miere

Daca pe plan muzical se remarca prin hit-uri pe care le fredoneaza toata lumea, in materie de beauty, AMI se remarca printr-un ten impecabil si o piele de invidiat.

Artista este foarte preocupata de aspectul ei si de-a lungul timpului a invatat niste trucuri pe care le aplica de fiecare data. Aceasta alege de fiecare data produse cat mai naturale si potrivite pentru tipul ei de piele.

Din trusa ei de beauty nu lipsesc uleiurile de nuca de cocos, de argan sau de migdale cunoscute pentru proprietatile benefice asupra pielii.

AMI a invatat sa isi prepare singura masti de la mama ei, iar una dintre preferatele ei este facuta din ulei de cocos, miere si suc de lamaie.

“Uleiul de cocos hidrateaza si catifeleaza, mierea este un efect antiinflamator, iar sucul de lamaie este antibacterian si inchide porii.”, a completat AMI.

Artista nu se fereste sa iasa din casa nemachiata, iar fanii ei o admira pentru acest lucru si o complimenteaza mereu prin mesaje.

“De cele mai multe ori apelez la un machiaj usor, de zi. Iar daca am un eveniment la care trebuie sa am un machiaj mai complex, in ziua urmatoare imi las tenul sa respire.”, a spus AMI.

In ultimul sau videoclip, AMI a ales sa poarte un machiaj in nuante naturale care ii evidentiaza foarte bine trasaturile fetei si care se potriveste cu stilul ei romantic si sensibil.

Avand un fanbase puternic, in doar cateva luni de la lansare, videoclipul piesei “Ma Omoara” a reusit sa stranga peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube.

AMI – “Ma Omoara” – VIDEO