LINO LADA, supremul desert pentru orice varsta

Refuză cineva vreodată un desert?! Nu, sigur că nu!

Pentru că desertul este o recompensă și totodată un răsfăț. Și dacă mai este și sănătos (nu te mira, există și așa ceva!) cu atât mai bine! Află că LINO LADA este un astfel de desert – delicios și sănătos – care conține toate ingredientele esențiale pentru creșterea și dezvoltarea copiilor: lapte integral 18%, cu un conținut bogat de calciu, benefic pentru oase și dinți, alune – sursă naturală de vitamina E (dar și alte vitamine și minerale) și cacao bogată în antioxidanți. Produsele LINO LADA, practic creme tartinabile în diverse combinații de ingrediente, care pot fi consumate pe felia de pâine, ca umplutură pentru clătite sau pur și simplu direct din borcan, cu lingura, sunt chiar mai mult decât un banal desert. Ele sunt o sursă de energie pentru provocările cotidiene ale copilului tău, fie că e vorba de școală, de joacă, de activitatea sportivă sau de călătorii. Să intre vedetele în scenă!

LINO LADA cu alune de pădure – cremă tartinabilă cu un gust fabulous, secretul stând în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Alături de un pahar de lapte, Lino Lada cu alune de pădure este un mic dejun delicios, hrănitor și minunat pentru a începe ziua.
LINO LADA Lapte – un produs unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Lino Lada Lapte oferă o abundență de energie, ceea ce îl va aduce fără îndoială în meniurile sportivilor și copiilor, dar și în meniul tuturor fanilor deserturilor.
LINO LADA Cocos – o aventură exotică spre cea mai dulce parte a lumii, o cremă a cărei desăvârșire este dată de combinația de lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos.
LINO LADA Duo – irezistibila și savuroasa combinație în alb și negru dintre lapte, alune atent selecționate și prăjite fin și cacao.
LINO LADA Gold – produsul premium ideal pentru ocazii speciale, fie că vrei să îl dăruiești sau să te răsplătești pe tine. Cu multe alune de pădure mărunțite și coapte, crema Lino Lada Gold poate fi experimentată de toată lumea, aducând fiecăruia – mic sau mare – suprema încântare.