DISNEY+ prezinta live "ELTON JOHN: CONCERTUL DE RAMAS-BUN DE PE STADIONUL DODGER" PE 21 noiembrie - ❤️ Fashion8

• ELTON JOHN VA SUSȚINE ULTIMUL SHOW ÎN AMERICA DE NORD CE VA FI DIFUZAT LIVE ÎN EXCLUSIVITATE PE DISNEY+ PE 21 NOIEMBRIE.

• PENTRU A-I ADUCE UN TRIBUT VOR URCA PE SCENĂ ARTIȘTI CÂȘTIGĂTORI DE GRAMMY AWARDS: DUA LIPA, KIKI DEE ȘI BRANDI CARLILE

• TRAILERUL ESTE DISPONIBIL AICI

La aproape 50 de ani de la legendara reprezentație a lui Elton John pe stadionul Dodger, acest eveniment muzical live de la Disney Branded Television va servi drept preambul pentru documentarul original Disney, „Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend”, de la regizorii RJ Cutler și David Furnish

Pe 25 octombrie, în urmă cu 47 de ani, legendara prestație a lui Elton John pe stadionul Dodger i-a adus celebritatea la nivel global, iar anul acesta pe 21 noiembrie, Elton John va închide capitolul, revenind pe stadionul Dodger pentru a ne încânta cu ultimul său spectacol nord-american. Difuzat în exclusivitate în direct pe Disney+, „Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” este un concert eveniment global, original, live, unic în viață, care oferă fanilor din întreaga lume un loc în primul rând pentru a asista la magia revoluționară a Omului Rachetă, din nou pe stadionul Dodger.

Istorica transmisiune live ce va dura trei ore și care este realizată de Disney Branded Television și produsă de Fulwell 73 Productions și Rocket Entertainment, îl va prezenta pe Elton John așa cum publicul nu l-a mai văzut până acum, aducând un omagiu evenimentului din 1975 care i-a consolidat succesul global. Concertul va începe cu „Countdown to Elton Live” de pe stadionul Dodger, la ora 5:55 a.m.

„Să simt din nou energia celor mai mari fani, nu doar a celor prezenți pe stadionul Dodger, ci și a celor care ne urmăresc live din întreaga lume, va fi cu adevărat special pentru mine”, a declarat Elton John. „Sunt încântat să sărbătoresc această seară memorabilă la nivel global. Sper ca toată lumea să simtă puterea și bucuria de a cânta pe o scenă emblematică precum Dodger. La fel ca acum aproape 50 de ani”.

„Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” va comemora o seară de referință în istoria muzicii în timp ce va fi susținut în timp real pe stadionul Dodger, oferind celor peste 50.000 de fani prezenți și a nenumăraților admiratori din întreaga lume, șansa rară de a se bucura de cele mai mari hituri ale artistului din ultimii 50 de ani. De asemenea, artiști câștigători ai premiilor GRAMMY® Dua Lipa, Kiki Dee și Brandi Carlile se vor alătura simbolului muzical Elton John pe scenă pentru a-I aduce un omagiu artistului și carierei sale legendare.

După ce a colaborat cu multe staruri de-a lungul deceniilor, Elton John a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume în 2021, revenind în topurile muzicale împreună cu Dua Lipa pentru recentul lor hit Cold Heart (PNAU REMIX), care a ajuns pe locul 7 în topul Billboard Hot 100, pe locul 1 în clasamentul Hot Dance/Electronic Songs și pe locul 1 în topul single-urilor din Marea Britanie la lansarea sa. Melodia a fost difuzată de peste 1 miliard de ori pe Spotify în întreaga lume și a câștigat recent premiul Top Dance/Electronic Song la ediția 2022 a Billboard Music Awards. Cold Heart (PNAU REMIX), este o combinație a celor mai emblematice piese ale lui Elton John, inclusiv Sacrifice și Rocket Man.

Kiki Dee și Elton John au făcut valuri în urmă cu aproape 50 de ani cu piesa Don't Go Breaking My Heart, care a marcat al treilea single de sine stătător al lui Elton John, după Lucy In The Sky With Diamonds și Philadelphia Freedom.

Brandi Carlile este o fană a legendei internaționale încă de când avea 11 ani și a fost gazda celei de-a 30-a ediții anuale a Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party. Pe cei doi îi leagă o prietenie de-o viață, iar în 2021 au lansat Simple Things, care a făcut parte din albumul The Lockdown Sessions al lui Elton John.

„Impactul lui Sir Elton John asupra muzicii și culturii este de neegalat, iar acest concert-eveniment va fi cu siguranță unul care va rămâne în cărțile de istorie”, a declarat Ayo Davis, președinte al Disney Branded Television. „Suntem încântați să aducem această experiență exclusivă, de aproape, din culise până în primele rânduri, pentru publicul din întreaga lume, în direct pe Disney+”.

„După ce am crescut în Anglia în anii '80 și '90, noi, ca toți cei din generația noastră, ne putem gândi la nenumărate momente în care muzica lui Elton a fost coloana sonoră a vieții noastre”, au spus Gabe Turner și Ben Winston de la Fulwell 73 Productions, într-o declarație comună. „Să putem lucra cu Sir Elton și cu echipa Disney la ceea ce va deveni, fără îndoială, un reper cultural și este un moment de vârf atât la personal, cât și profesional, pentru care suntem foarte recunoscători”.

Această seară spectaculoasă va servi drept preambul pentru mult anticipatul documentar original Disney din 2023 „Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend”, realizat de R.J. Cutler, nominalizat la Oscar®, și regizorul David Furnish. Documentarul va prezenta imagini inedite de la repetiții și concerte din ultimii 50 de ani, din arhiva personală și interviuri exclusive. Portretul lui Elton John va evidenția, de asemenea, ultimele sale luni de turneu și o privire retrospectivă asupra primilor cinci ani extraordinari ai carierei sale, între 1970 și 1975, când a lansat 10 albume emblematice, dintre care șapte au ajuns pe locul 1 în topurile Billboard, devenind un fenomen global. Filmul va participa la festivaluri și va rula în cinematografe înainte de a fi difuzat pe Disney+.

„Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” este produs de Fulwell 73 Productions și Rocket Entertainment. Fulwell 73 Productions a produs și surprins unele dintre cele mai mari momente din istoria muzicii, inclusiv petrecerea lui Elton John (AIDS Foundation) de la Premiile Academiei, „Adele: One Night Only”, „Bruno Mars: 24K Magic Live at The Apollo”, Global Citizen și multe altele. Producătorii executivi ai Fulwell 73 Productions sunt Gabe Turner, Ben Winston, Emma Conway și Sally Wood, care este și showrunner. Pentru Rocket Entertainment, Elton John, David Furnish și Luke Lloyd Davies sunt producători executivi. RJ Cutler este producător executiv. Pentru Disney Branded Television, Marc Buhaj este vicepreședinte, unscripted și nonfiction, iar Nicole Silveira este vicepreședinte, unscripted.

Ne puteți găsi și pe facebook.com/DisneyPlusRO 

DESPRE ELTON JOHN:
Realizările profesionale de până acum ale lui Elton sunt de neegalat prin amploarea și longevitatea lor. Elton este unul dintre cei mai bine vânduți artiști solo din toate timpurile. Numai în topurile din Marea Britanie și SUA are 1 album de diamant, 32 de platină sau multi-platină și 21 de aur, precum și peste 70 de hituri din Top 40. A vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume.

Deține recordul pentru cel mai bine vândut single din toate timpurile pentru piesa „Candle in the Wind 1997”, care s-a vândut în peste 33 de milioane de exemplare. Lansat în 2017, „Diamonds”, albumul Ultimate Greatest Hits, a devenit cel de-al 40-lea album al lui Elton ajuns în Top 40 din Marea Britanie stând peste 200 de săptămâni consecutive în primele 75 de săptămâni în topurile de albume din Marea Britanie, dintre care peste 110 în top 20, iar în august 2022 a depășit pragul de 1 milion de unități combinate în topurile din Marea Britanie. Această lansare a sărbătorit 50 de ani de parteneriat cu compozitorul Bernie Taupin. În august 2018, Elton a fost desemnat cel mai de succes artist solo masculin din istoria clasamentului Billboard Hot 100. În prezent, el a înregistrat 70 de intrări în Billboard Hot 100, inclusiv nouă No. 1 și 28 de Top 10. 'The Lockdown Sessions', un album de colaborări înregistrate în timpul pandemiei COVID-19, a fost lansat în octombrie 2021 și a intrat direct pe locul 1 în clasamentul albumelor din Marea Britanie, devenind astfel cel de-al 8-lea album al lui Elton pe locul 1 în Marea Britanie. Single-ul principal „Cold Heart (PNAU Remix)” cu Dua Lipa a devenit un hit global de bună credință, ajungând numărul 1 în topurile de single din Marea Britanie și Australia. Odată cu acest succes, Elton a devenit primul artist solo care a avut un single în top 10 în Marea Britanie în șase decenii consecutive. Cea mai recentă lansare a sa, „Hold Me Closer”, cu Britney Spears, a debutat pe locul 1 în topul Billboard Hot Dance/Electronic Songs, oferindu-i lui Elton al zecelea hit din Top 10. Melodia a urcat, de asemenea, pe locul 1 în Australia și Canada, pe locul 3 în Marea Britanie și, cel mai notabil, pe locul 1 pe iTunes în peste 40 de țări la lansare. În America, Elton John deține recordul pentru cea mai lungă perioadă de timp între două hituri din top 40 Billboard, de 50 de ani.

Elton a anunțat turneul „Farewell Yellow Brick Road” la Gotham Hall din New York, în ianuarie 2018. Cuprinzând 5 continente și peste 350 de date, acest turneu de 5 ani a început în septembrie 2018 și marchează retragerea sa din turnee după mai bine de 50 de ani de activitate. În 2019, a fost numit de Billboard Top Rock Tour și Pollstar's Major Tour Of The Year. Până în prezent, Elton a susținut peste 4.000 de spectacole în peste 80 de țări de la lansarea primului său turneu în 1970. În 2019 a avut loc și lansarea albumului „Rocketman” și a autobiografiei bestseller la nivel mondial, „ME”. Un film muzical fantezist epic despre viața lui Elton, „Rocketman” a fost un succes comercial, cu încasări de aproape 200 de milioane de dolari în box office. Filmul a câștigat un premiu Oscar, două premii Globul de Aur și un premiu la Critics' Choice și a obținut nominalizări la premiile BAFTA. Coloana sa sonoră a fost, de asemenea, nominalizată pentru un premiu GRAMMY.

Printre numeroasele premii și onoruri care i-au fost acordate se numără șase premii GRAMMY, inclusiv premiul GRAMMY Legend, un Tony și două Oscaruri, premiul BRIT pentru cel mai bun artist masculin britanic, includerea în Rock and Roll Hall of Fame și Songwriters Hall of Fame, Kennedy Center Honor, Legend of Live Award, 13 premii Ivor Novello între 1973 și 2001 și un titlu de cavaler din partea Reginei Elisabeta a II-a pentru „servicii aduse muzicii și servicii caritabile”. Cel mai recent, Elton a primit premiul iHeartRadio „Golden Icon” din 2021, în semn de recunoaștere a influenței sale incredibile asupra muzicii și culturii pop. În februarie 2022, el a ocupat primul loc în clasamentul inaugural Pollstar Artist Power Index, un clasament săptămânal al celor mai populari artiști din lume, bazat pe măsurători de streaming, turnee, difuzări și social media.

În 1992, Elton a înființat Elton John AIDS Foundation, care este astăzi una dintre cele mai importante organizații non-profit de luptă împotriva HIV/SIDA și care a strâns până în prezent peste 515 milioane de dolari în lupta globală împotriva HIV/SIDA. În iunie 2019, președintele Emmanuel Macron i-a înmânat lui Elton Legiunea de onoare, cea mai înaltă distincție a Franței, pentru contribuția sa de-o viață în artă și în lupta împotriva HIV/SIDA. Elton a fost distins cu titlul de Companion de Onoare în lista onorurilor de Anul Nou 2021. Fiind cea mai înaltă recunoaștere din listă, Elton a devenit astfel una dintre cele doar 64 de persoane care dețin această distincție. În septembrie 2019, Poșta Regală a emis un set de 12 timbre în semn de omagiu pentru cântăreț, acesta fiind unul dintre cei mai populari și mai longevivi artiști muzicali din toate timpurile. Elton a fost al doilea artist muzical care a fost prezentat într-o emisiune de timbre dedicată. În iulie 2020, Monetăria Regală a lansat o monedă comemorativă Elton John, a doua din seria legendele muzicii, pentru a celebra " unul dintre cei mai de succes și mai longevivi artiști din toate timpurile". Întotdeauna un apărător neobosit al noilor artiști, Elton a fost o voce de frunte a industriei care a făcut lobby pe lângă guvern pentru ca tinerii artiști să aibă dreptul de a susține turnee fără viză în Europa după Brexit.

Despre Disney+
Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Despre Disney Branded Television
Disney Branded Television cuprinde creatorii de povești și echipele de producție și de marketing responsabile pentru serialele de televiziune, filmele și alte programe marca Disney, care cuprind formate live-action, de animație și fără scenariu. Grupul contribuie la completarea platformei de streaming Disney+ și a rețelelor liniare Disney Channel, Disney XD și Disney Junior cu conținut orientat către copii, preadolescenți, adolescenți și familii, cu povești care sunt pline de imaginație, aspiraționale și care reflectă lumea și experiențele lor. Printre proiectele recente se numără „Serialul Liceul Muzical: Spectacolul”, „ Monștri la muncă”, „Misterioasa Societate Benedict”, „Devenind adult” și „Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori”, precum și viitorul „Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger”. Disney Branded Television a creat unele dintre cele mai emblematice și premiate proprietăți și francize, printre care „Doctorița Plușica” și „ Casa Bufnițelor”, câștigătoare ale premiilor Peabody Award; „Familia Green la Oraș”, „ Robin Roberts: Cu cărțile pe față” și „Elena din Avalor”, câștigătoare ale premiilor Emmy®; îndrăgitele scurtmetraje de desene animate „Mickey Mouse”, plus franciza Disney Channel Original Movie (DCOM), compusă din peste 100 de titluri.

Despre Fulwell 73 Productions
Fulwell 73 Productions este o companie de producție cu sediul în Londra și Los Angeles, care realizează programe de televiziune și filme de calitate superioară care distrează și informează. Înființată în 2005 dintr-o prietenie de-o viață între partenerii fondatori Ben Winston, Leo Pearlman, Ben Turner și Gabe Turner, Fulwell 73 s-a extins în 2017 prin adăugarea partenerului James Corden.

În ceea ce privește televiziunea, Fulwell 73 produce „Carpool Karaoke The Series”, multipremiat la AppleTV+ și multipremiat la premiile Emmy și Critics Choice, „The Late Late Show with James Corden” și serialul de succes „The Kardashians”. De asemenea, au produs specialul CBS „Adele: One Night Only”, premiat cu Emmy și nominalizat la BAFTA „An Audience with Adele”, pentru ITV, serialul Disney+ „Drumul către stele”, precum și serialul Netflix „Sex Unzipped”, prezentat de Saweetie. Pentru al doilea an consecutiv, Fulwell 73 a produs Premiile GRAMMY, cea mai mare sărbătoare muzicală difuzată la TV.

Printre creditele suplimentare pentru televiziune se numără documentarul Amazon „Totul sau nimic: Juventus”, documentarul Netflix „Sunderland până la moarte”, documentarul BBC „Jack Whitehall's Sporting Nation” și documentarul premiat cu BAFTA „Bros: After the Screaming Stops”, „Auschwitz Untold: In Colour”, succesul „Gavin & Stacey Christmas Special” pentru BBC One și emisiunea specială "Stand Up to Cancer" din Marea Britanie, care a strâns peste 31 de milioane de lire sterline.

Printre creditele de film se numără și „Cenușăreasa”, o nouă versiune a filmului „Cinderella” de la Amazon, cu Camila Cabello, care a debutat ca filmul de streaming numărul unu în weekendul de deschidere, și viitorul „Real Pigeons Fight Crime” pentru Nickelodeon. Alte credite de film includ „In the Hands of God”, aclamat de critici de la Lionsgate, documentarul despre fotbal „The Class of 92” de la Universal Pictures, succesul de box office al Sony Pictures „One Direction 3D: This is Us” și documentarul Usain Bolt "I Am Bolt" de la Universal Pictures. www.fulwell73.com www.fulwell73.com

DISNEY+ prezinta live "ELTON JOHN: CONCERTUL DE RAMAS-BUN DE PE STADIONUL DODGER" PE 21 noiembrie - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte

NOUTATI IN SHOPPING: Haine