Emilian lanseaza un nou single: GURA TA - ❤️ Fashion8

Emilian lanseaza un nou single: GURA TA

Emilian este una dintre cele mai fresh prezențe pe scena muzicală și nu încetează să surprindă.

După valul de succes înregistrat cu piesele "De 3 zile nu am somn" în colaborare cu Theo Rose sau "Una" feat Connect-R, Emilian revine cu o nouă surpriză muzicală. "Gura Ta" este o piesă pasională, cu un mesaj sensibil, care reușește să ilustreze perfect cum este percepută dragostea în ochii unui îndrăgostit.

Emilian reușește să diversifice pe plan muzical și este plin de surprize pentru fanii săi. Este un munte de inspirație, iar astfel își pune sufletul și trăirile în piesele sale, sub ritmuri și stări diferite. Piesa "Gura Ta" este o declarație de iubire în versuri, o piesă pentru sufletele îndrăgostite care simt și trăiesc la unison; este acea melodie pe care o fredonezi, fără să vrei.

"Piesa <Gura ta> este poate una dintre cele mai speciale piese scrise de mine până acum. Am stat și m-am gândit într-o seară care este cel mai puternic fel de a-ți împărtăși iubirea. Și am ajuns la sărut, poate cel mai banal lucru și totuși atât de intim și de special. Când iubești sincer, simți ca ai un râu de  sentimente care pare că nu se oprește niciodată. Dar ce se întâmplă când nu mai primești în fiecare zi acel sărut de bună dimineața, sau acel sărut sincer și urmat de-un zâmbet larg pe față... eu am simțit că "inima se deshidratează". Așa ca am început să scriu, până s-a concretizat această piesă..", povestește Emilian.

O producție marca HaHaHa Production & Cat Music, single-ul este scris de Emilian Nechifor, muzica creată de Emilian Nechifor, Gabriel Stanoiu, Serban Cazan, de producție s-au ocupat Gabriel Stanoiu și Serban Cazan, iar mix& master a fost realizat de Gabriel Stanoiu.

Vezi videoclipul
 

 

Magazine digitale: emilian.bfan.link/gura-ta-single

Urmărește-l pe Emilian:

Facebook: www.facebook.com/EmilianNechifor

Instagram: www.instagram.com/emilian.official 

TikTok: vm.tiktok.com/DwWpR2

Spotify: sptfy.com/emilian

YouTube: www.youtube.com/channel/UCsBoTzEPVn56GW6B8nE3Qcg

 

 

Emilian lanseaza un nou single: GURA TA - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOPPING: Haine

NOUTATI IN SHOP: Pentru Copii

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte