Raluka - nou single: HOT & FRESH - "Ia-mi soarele din umbra"

Raluka, una dintre cele mai puternice, inconfundabile și sexy voci feminine din România, nu încetează să surprindă în călătoria sa muzicală.

După piese de succes precum „Acum”, „Buchet de trandafiri” sau „Îndrăgostiți neuniform”, prin care a reușit să ajungă la inimile fanilor săi, artista lansează cel mai nou hit al verii „Ia-mi soarele din umbră”.

Artista se lasă purtată de „valul iubirii” vara această și își invită ascultătorii să îi urmeze sfatul. „Ia-mi soarele din umbră” este o piesă fresh, cu un vibe fierbinte de vară, iar clipul în care Raluka apare la malul mării, completează perfect imaginea unei veri de poveste.

Raluka vorbește despre noul ei hit: „Vara este despre nebunie, despre soare și iubire, despre acele momente speciale trăite la malul mării. <Ia-mi soarele din umbră> este o piesă care îmi place foarte mult, care îmi dă un o stare energică și care mă îndeamnă să-mi trăiesc vara în cel mai frumos mod posibil. Asta vă doresc și vouă, ascultătorilor mei: să aveți o vară superbă, să ascultați noua piesă și cel mai important, să vă distrați și să iubiți la maxim!”

Piesa este o producție marca HaHaHa Production, muzica este creată de Miruna Iova, Vlad Flueraru, Vlad Ciresan, Serban Cazan, textul scris de Miruna Iova, Vlad Flueraru, Vlad Ciresan, iar de producție s-a ocupat Șerban Cazan.

Magazine digitale: bfan.link/ia-mi-soarele-din-umbra

 

Urmărește-o pe Raluka:

Instagram: instagram.com/ralukaofficial
Facebook: www.facebook.com/ralukaofficial
Spotify: open.spotify.com/artist/4HLg5QDhyfOhneoTO9Id5U?si=J5jLxauMStOzHhxikaWrtg