Slabeste cu o alimentatie sanatoasa si sustinere. Cartea - Detoxifiere. Dieta Slabire. Mentinere - de Iulia Bledea - Fashion8

Slabeste cu o alimentatie sanatoasa si sustinere. Cartea - Detoxifiere. Dieta Slabire. Mentinere - de Iulia Bledea

Este o perioada in care foarte multe dintre noi isi doresc sa slabeasca, sa se tonifice sau sa se simta mai bine in. NutriFitUp iti poate fi alaturi in aceasta calatorie.


Poți să slăbești fără să te înfometezi, alături de cele peste 7.000 de fete din grupul de Facebook NutriFitUp VIP. Acolo vei avea exemple si ajutor pe parcursul tuturor etapelor parcurse in acest proces de slabire si mai ales mentinere.

Peste 350 de pagini color cu indicatii si retete sanatoase pentru detoxifierea mintii si a trupului, pentru o slabire sanatoasa si apoi, pentru o mentinere echilibrata. Fiecare meniu are o poza color reprezentativa.


Cartea Detoxifiere. Dieta Slabire. Mentinere


Aceasta carte este un ghid unic, in care vei descoperi detoxifierea pentru minte si suflet, dieta si meditatie, puterea gandurilor, cum sa faci pace cu tine si cum sa faci fata provocarilor.

Comanda Cartea Detoxifiere. Dieta Slabire. Mentinere

 

Ce contine cartea Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere?

1. DETOXIFIERE

2. DIETA SLABIRE

3. RETETE PENTRU MENTINERE

Cartea Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere este creata special pentru acele femei care s-au saturat de esecuri in lupta impotriva kilogramelor in plus, atat spiritual, cat si trupesc.

Comanda online pe NutriFitUp Cartea - Detoxifiere. Dieta Slabire. Mentinere - de Iulia Bledea
Pret: 250 Lei - 125 Lei

 

 

 

Slabeste cu o alimentatie sanatoasa si sustinere. Cartea - Detoxifiere. Dieta Slabire. Mentinere - de Iulia Bledea - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOPPING: Haine

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte