Pe 3 si 4 iulie, Gradina cu Artisti se intoarce in Parcul Gradina Icoanei - Fashion8.ro

Pe 3 si 4 iulie, Gradina cu Artisti se intoarce in Parcul Gradina Icoanei

La inceput de iulie, cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban, care anul acesta aniverseaza 10 ani, Gradina cu Artisti, se intoarce in spatiul sau de desfasurare cu traditie, Parcul Gradina Icoanei, iar intrarea pentru public este libera.


Targ, concert, teatru pentru copii si ateliere de creatie pentru toate varstele

Gradina cu Artisti scoate din nou artizanii in parc la targ mare cu designeri priceputi care ne aduc haine, carti pentru copii, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, street food delicios, cea mai buna inghetata din oras si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Nu vin doar sa isi expuna comorile dar sa ne arate si sa ne invete secretele manufacturarii, asa ca multe ateliere ii vor tine ocupati atat pe cei mari cat si pe cei mici: pictura pe lemn, bratari din lana si margele, imprimare serigrafica, pielarie, codite colorate, animatie stop motion si reciclare creativa.

Din programul editiei din iulie a Gradinii cu Artisti sunt de neratat piesele de teatru Punguta cu doi bani, cu trupa Omidee, de sambata, 3 iulie, ora 17:00 si Ema si Eric – despre bunele maniere, cu trupa Sufletos, dupa cartea Ioanei Chicet – Macoveiciuc, de duminica, 4 iulie, ora 11:00 si concertul Pe ritmuri sudamericane, cu Ioana Ernea si Carlos Enrique, de sambata, de la ora 19:30.

Ca de obicei, prieteniicu ONG-uriai Gradinii cu Artisti aduc noi cauze de cunoscut, de adoptat si de sustinut la fiecare editie. Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera, programul complet este disponibil pe site-ul gradinacuartisti.ro iar detalii se gasesc in evenimentul de pe Facebook: www.facebook.com/events/495039031711734

Parteneri: Primaria sectorului 2.

Parteneri media: Tananana, Itsy Bitsy, ZilesiNopti, IQads, Catavencii, Spotmedia, Click! pentru femei, PRwave, The Institute, Iqool, RevistaAtelierul, Modernism, Goingout, Green Report, Catchy, acasa.ro, Bucharest Guide, inoras.ro, Pro Bucuresti, 4arte, Fashion8, Munteanu, Cotofana Urbana, Gokid, Qbebe, suntparinte.ro, Revista Margot, CSR Media, Stiri.ong, Romania Pozitiva, Recreativo.

Eveniment organizat de Creative Artssi Media Events & Entertainment.

Detalii despre eveniment la anca[at]creativearts[.]ro

Pe 3 si 4 iulie, Gradina cu Artisti se intoarce in Parcul Gradina Icoanei

 

Gradina cu Artisti Butoiul cu inghetata

 

Gradina cu Artisti Atelier de pictura pe lemn

 

Gradina cu Artisti Atelier de pictat ceasuri


Gradina cu Artisti codite colorate

 

 

 

Pe 3 si 4 iulie, Gradina cu Artisti se intoarce in Parcul Gradina Icoanei - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOP: Pentru Casa si Cadouri