Alex Pizzuti, Max + Johann si JO fac echipa pentru un single fresh, de vara: "Boom"

Alex Pizzuti face echipă cu Max + Johann și JO pentru un single fresh, cu iz de vară: „Boom”.

Cu un mood senzual ce se îmbină perfect cu vocea lui JO, „Boom” îți rămâne întipărit în minte de la prima ascultare. Piesa este însoțită de un videoclip cool ce transpune prin imagini povestea din spatele versurilor.

În 2020 remake-ul „Bla Bla Bla” lansat de Alex Pizzuti a primit susținerea uimitoare din partea DJ-urilor din întreaga lume și s-a auzit chiar și în deschiderea marelui festivalul Tomorrowland. Odată cu succesul piesei, Alex a devenit unul dintre cei mai influenți producători Future House din Italia.

Cu peste 60 de milioane de streamuri și numeroase remixuri realizate pentru Dua Lipa, Wincent Weiss și Gestört Aber Geil, Max + Johann și-au făcut repede un nume pe scena muzicii dance. Recent, aceștia au surprins publicul cu versiunea dance a piesei „Dákiti”, hit lansat de Bad Bunny and Jhay Cortez.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin piesele pe care le lansează. În ultimul an artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu hituri precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126″ și „Adio”, single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie JO a lansat „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. Recent, artista a lansat împreună cu Juno „Mă mai ia”, hit ce arată o poveste îndreptată către momentele precedente unei despărțiri, iar la începutul lunii JO a cucerit inimile tuturor cu „Vocea ta”, dar și „Dorul”.