Bounty Fair revine cu o noua editie #LaUmbraTargului - Fashion8.ro

Bounty Fair revine cu o noua editie #LaUmbraTargului

Bounty Fair #laumbratârgului - eveniment de shopping creativ ediție dublă de vară, cu creatori români cărora le-a fost dor de tine


Te așteptăm cu un program și produse diferite în cele două weekenduri, pentru că ne dorim să ai o experiență nouă de fiecare dată.

Evadează La Umbra Târgului experimentează arta în toate formele ei încetineşte vara timp de 2 weekenduri ca să te răsfeți cu cele mai noi creații ale artiștilor tăi preferați, cei care știu cel mai bine cum se transformă emoțiile în opere de artă purtabile

+Pe lângă shoppingul creativ, te bucuri de un buchet variat de mirosuri și gusturi de la creatorii de gourmet.

Iar momentele de respiro fabricate de artizanii experiențelor le găsești în zona de spectacol, de relaxare și de ateliere pentru copii. Fie că mănânci o înghețată, fie că alergi după cadouri, ai parte de un eveniment cum rar găsești în peisajul bucureștean.

Ce găsești La umbra târgului?

◆haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;

◆bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;

◆produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;

◆bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;

◆obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne!

La umbra târgului face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de ■Spring O’Clock, ■Septembriada, ■Înăuntru și ■Bounty Mărțișor.
Bounty Fair a ajuns la ediția #49 – 5 ani de evenimente creative!

La umbra târgului

◈12 iunie (orele 10-21) și 13 iunie (orele 10-20)
◈19 iunie (orele 10-21) și 20 iunie (orele 10-20)
◈Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46) Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

◈intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, NU include participarea la ateliere)

Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc, din partea brandurilor participante.

Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.

Ne vedem acolo! 🌳

Bounty Fair - La Umbra Targului - Iunie 2021

 

 

 

Bounty Fair revine cu o noua editie #LaUmbraTargului - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă