Cu ce frecventa trebuie sa faci un tratament IPL si ce poti trata cu ajutorul acestuia

Pentru a fi eficient, cu ce frecvență ar trebui să faci un tratament IPL?

Câte ședințe ar fi necesare pentru a atinge efectul dorit? Ți-ai pus și tu aceste întrebări? Ei bine, iată și explicațiile pe care le cauți, oferite de către specialiștii El Studio Style.

„În funcție de zona tratată și pentru rezultate ideale, recomandăm minim 4 ședințe de tratament cu IPL, efectuate la o diferență de aproximativ 3 săptămâni.  De ce să lași pielea să reacționeze. Iar următoarea ședință s-o efectuezi pe o altă această distanță? Ca zonă targetată. În acest fel permiți celulelor pielii să se refacă și să revină la starea lor naturală înainte de a le trata din nou. Pentru rezultate optime e important să respecți acest termen oferit de către cosmeticianul care te tratează. În caz contrar, vei atinge foarte greu rezultatele dorite.”

Ce poți trata cu ajutorul luminii pulsate?
Rozaceea – este o afecțiune care provoacă roșeața pielii. Privită de aproape, aceasta prezintă și niște vase de sânge foarte subțiri, care se află imediat sub piele. Chiar dacă este considerată o afecțiune cronică, aspectul rozaceei poate fi redus considerabil cu ajutorul IPL-ului. Tratamentul se realizează o dată la 3-4 săptămâni.

Pete maronii – Aflate sub piele, melanocitele sunt acele celule care permit pigmentarea pielii când se confruntă cu o expunere prelungită la soare sau cu procesul de îmbătrânire. „Cu ajutorul luminii pulsate tratăm pigmentul de la suprafața pielii, dar nu și ce se află dedesubt. Prin urmare îți recomandăm să fii cu băgare de seamă după încheierea tratamentului. Petele maronii care au fost tratate se vor închide la culoare în următoarele 24 de ore, apoi se vor estompa ușor ușor, în maxim 2 săptămâni. La fel ca în cazul rozaceei, ședințele de tratament se realizează o dată la 3-4 săptămâni, până la obținerea efectului dorit.

Epilarea cu IPL  – „Deoarece părul crește în etape,  o ședință de tratament se face la un interval de 3-4 săptămâni, în funcție de ritmul de creștere al acestuia. Grosimea firului de păr nu influențează timpul procedurii, ci suprafața. De exemplu, epilarea inghinală durează maxim 30 de minute, deoarece vorbim despre o suprafață mică. Dacă epilăm o suprafață mai mare, un tratament IPL poate dura chiar și 45 de minute. Epilarea cu IPL presupune o durere minoră și nu are efecte secundare. După tratament, firul deteriorat pare să continue să crească, acest lucru fiind cauzat de procesul de expulzare al părului. El va cădea în mod natural printr-un proces fiziologic în aproximativ trei săptămâni, rezultând o epilare de lungă durată. În urma acestui proces este important că eliminarea firelor de păr să se facă prin rasul cu lama,  pentru ca la următoarea sesiune de tratament toți foliculii rămași să fie activi.” Atenție,  nu se fac băi fierbinți sau calde timp de câteva ore după tratament!

Pentru că sezonul estival e după colț, iți recomandăm să începi chiar de acum tratamentele de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Și ce să vezi, avem o veste bună pentru tine,  în saloanele El Studio Style poți beneficia de abonamente extrem de atractive pentru această perioadă care iți oferă:
– 3 ședințe de epilare + o ședință,  cadou;
– 6 ședințe de epilare + 2 ședințe, cadou.

Accesează www.el-studio.ro pentru mai multe pachete și oferte.