Makeup Artist Alexandra Ghervasuc - de la Piatra Neamt in backstage-urile faimoaselor Fashion Weeks din Europa - 5.0 out of 5 based on 16 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Makeup Artist Alexandra Ghervasuc - de la Piatra Neamt in backstage-urile faimoaselor Fashion Weeks din Europa

După ce a machiat actrițe laureate cu premiul Oscar, sute de modele la Fashion Week-urile europene și mii de mirese, makeup artistul Alexandra Ghervasuc revine în România pentru a-și împărtăși experiențele cu cei care își doresc o carieră în industria de beauty.


Alexandra la Budapest Fashion Week 2019:Vienna Fashion Week 2020:


De profesie economist, Alexandra și-a dat seama repede că sistemul corporatist nu îi aduce nicio satisfacție personală și nu o face să se simtă împlinită, așa că în urmă cu zece ani a decis să pună pe primul loc pasiunea sa pentru makeup.

După multiple masterclassuri și cinci ani de experiență în care a lucrat pentru reviste de frumusețe, videoclipuri muzicale, spoturi și campanii publicitare din România, și-a dat seama că vrea mai mult, că vrea să facă modă. Visa la Fashion Weeks, așa că a decis să se mute de la București la Roma.  

A început colaborarea cu o agenție de beauty, iar în mai puțin de un an a fost invitată să o machieze pentru Red Carpet pe Alicia Vikander, actrița deținătoare a unui premiu Oscar, la un eveniment Bulgari. Au urmat apoi mult visatele Fashion Weeks.

Viața i-a purtat pașii către o nuntă în Capri. Așa a descoperit piața de Destination Weddings, moment în care s-a decis să își înființeze propria agenție, Louna Beauty Wedds, prin care să ofere servicii de makeup și hair-style în locații de pe întreg teritoriul Italiei, pentru luxury destination weddings.

În prezent, Alexandra își desfășoară activitatea ca makeup trainer la mai multe academii din Roma. De curând, a revenit de la Vienna Fashion Week 2020, acolo unde a fost makeup key. Alături de echipa ei, s-a ocupat ca 90 de modele să arate impecabil pe podium, respectând toate condițiile de siguranță impuse de pandemia de COVID19.  

Pentru finalul anului 2020, Alexandra pregătește lansarea unui curs de makeup în România adresat atât începătorilor, cât și makeup artiștilor cu experiență.

„Cred cu tărie că un makeup frumos începe cu o piele frumoasă, bine hidratată. Ca makeup artist, nu e suficient să știi să machiezi frumos, ci e nevoie să îți creezi propiul stil, propria identitate. Este important să știi și cui te adresezi, pentru a avea succes.” - declară Alexandra Ghervasuc.

Pe parcursul a șase zile, cursanții vor învăța despre istoria machiajului, despre tehnici de makeup moderne, diferența dintre un machiaj purtabil și unul de imagine, dar și despre cum să creezi un portofoliu sau cum să identifici clientela pe care ți-o dorești și care este modul ideal de promovare, în funcție de piața pe care îți desfășori activitatea. Ultima zi de curs va fi dedicată shooting-ului de portofoliu pentru a maximiza șansele de reușită ale cursanților după absolvire.


Follow Alexandra Ghervasuc / Louna Beauty Wedds Agency pe:
-Facebook: www.facebook.com/AlexandraGhervasucMakeUpArtist  
-Instagram: www.instagram.com/alexandraghervasuc / www.instagram.com/bridalmakeupandhairitaly 
-YouTube: bit.ly/30chY8u 
-Website: lounabeautywedds.com