De Sarbatori, foodpanda estimeaza o crestere a comenzilor online de mancare cu 150% fata de anul trecut - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
De Sarbatori, foodpanda estimeaza o crestere a comenzilor online de mancare cu 150% fata de anul trecut

Pentru perioada Sărbătorilor de iarnă de anul acesta, foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, estimează o creștere cu 150% a comenzilor online de mâncare, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.


Potrivit estimărilor companiei, valoarea medie pe care o vor cheltui clienții foodpanda pentru o comandă realizată de Sărbători va fi de circa 70 lei, cu 15% mai mare decât comanda medie anuală. Din experiența anilor anteriori, comenzile efectuate în această perioadă a anului conțin în medie trei tipuri de preparate.

„Sfârșitul de an este o perioadă aglomerată, iar pentru a dedica mai mult timp familiei și prietenilor, suntem convinși că o mare parte dintre clienții noștri vor opta pentru comenzile online de mâncare. Anul acesta, ne așteptăm la o creștere a numărului de comenzi în preajma Crăciunului cu aprox. 150% față de anul trecut. În ceea ce privește preparatele comandate, estimăm că preferințele românilor se vor îndrepta atât către bucătăria internațională, cu preponderență, dar și un procent semnificativ către bucătăria tradițională românească”, declară Andreea Petrișor, Managing Director Delivery Hero Romania.

Din datele centralizate de foodpanda anul trecut, în topul preparatelor culinare comandate pe platformă în perioada Crăciunului s-au aflat: noodles cu pui, pizza și ciorba de văcuță.

Despre foodpanda
foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 1500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare și Brăila.