Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President gazduieste cea mai noua cafenea TED'S

Cea mai noua cafenea TED’S se deschide pe 17 decembrie 2019, in cadrul Business Center The President, un ansamblu imobiliar construit pe bulevardul Dacia nr. 169 (colt cu strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor) de antreprenorul Corin Romanescu, proprietar si manager al Centrului de Evenimente The President.

Centrul de afaceri cuprinde spatii destinate exclusiv inchirierii, primele companii cu care s-au incheiat contracte de afaceri fiind dm drogerie markt si TED’S COFFEE CO.

Coffee shop-ul TED’S DACIA ocupa o suprafata de 110 mp. (parter si subsol) si o terasa de 70 mp., fiind amenajat la parterul cladirii de birouri Business Center The President, cu posibilitate de acces din coltul marginit de bulevardul Dacia, strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor.

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafata construita desfasurata de aproape 5000 mp., dispusa pe 8 niveluri (2S+P+5E). Cladirea cuprinde 4 zone: subsolul cladirii cu o suprafata de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe doua niveluri, baza cladirii cu 3 spatii comerciale ce au o suprafata totala de 650 mp., cele 5 etaje ce ofera spatii de birou si terase cu o suprafata totala de 2850 mp. si peste 100 mp. spatii publicitare Outdoor si Indoor, dispuse pe fatada cladirii si, respectiv, in interior.

”Parteneriatul dintre Business Center The President si reteaua nationala de cafenele TED’s reprezinta un nou pas in programul de dezvoltare urbanistica si ridicare economica a zonei, program initiat in acest an de centrul nostru de afaceri. Designul modern al cladirii noastre se potriveste perfect cu afacerile moderne, aflate in plina dezvoltare, pe care le gazduieste. Impreuna cu partenerii nostri, suntem pregatiti sa le oferim locuitorilor zonei un spatiu elegant si placut, potrivit pentru relaxare si socializare cu prietenii si familia”, a declarat Corin Romanescu, proprietar si dezvoltator Business Center The President.

”TED’S COFFEE CO. este locul in care te bucuri de cafeaua ta preferata, servita cu un zambet larg! Acesta este motto-ul sub care am pornit cu 5 ani in urma si ne bucuram ca am reusit sa gasim locuri deosebite in care sa fie gazduite cafenelele noastre. Locatiile TED’S COFFEE CO. sunt memorabile, atat datorita specialitatilor delicioase de cafea, cat si amenajarilor interioare inconfundabile. Cafeneaua TED’S Dacia urmeaza aceeasi directie, fiind proiectata pentru a deveni un adevarat spatiu de socializare si de relaxare pentru toti locuitorii zonei, indiferent de varsta.”, a declarat Vasile Andreica, CEO  ANVAS Trading, proprietar TED’S COFFEE CO.

Despre Business Center The President
The Business Center The President este un spatiu de afaceri construit in perioada 2018-2019 de Corin Romanescu, un antreprenor cu peste 20 de ani experienta de leadership.

Spatiile Business Center The President sunt potrivite pentru restaurante si terase, birouri si sali de conferinta, magazine si panouri Outdoor si Indoor, compania preconizand o cifra de afaceri de 1 milion de euro pe an din contractele de inchiriere.

Dotarile cladirii cuprind finisaje si instalatii clasa A, tamplarie Schüco, geamuri 4 seasons, fatada ventilata cu placi de ceramica/ marmura, sistem integrat de climatizare, control video, sistem card acces, internet Wi-Fi, doua ascensoare (auto si de persoane), grupuri sanitare, chicinete si spatii tehnice la fiecare etaj.

Manager & Proprietar al Centrului de Evenimente The President si Business Center The President, Corin Romanescu este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane. In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership si programe de CSR, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, precum: Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP, programul educational ”Sanatate prin aqua gym”, programul cultural ”Vinum Et Carmina, programul educational ”Toamna se numara… nuntile”.

Despre TED’S COFFEE CO.
Brandul de cafenele TED’S COFFEE CO. a fost creat in 2014 de Vasile Andreica, CEO al grupului ANVAS Trading. Din 2019, lantul TED’S COFFEE CO. este prezent la nivel national cu 23 de unitati, in orase precum Bucuresti, Brasov, Oradea, Timisoara, Sibiu, Ploiesti si preconizeaza incheierea anului cu 30 de cafenele deschise.

In 2018, a fost raportata o cifra de afaceri de 4 milioane de euro la nivelul grupului ANVAS Trading si se preconizeaza o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro pentru anul 2019.

Cafeaua TED’S COFFEE CO. House Blend, 100% Arabica, este o cafea de specialitate, certificata CSC (Certified Specialty Coffee) si se numara printre putinele cafele de pe piata, certificate “de specialitate”.

In 2019, TED’S COFFEE CO. a inceput campania de responsabilitate sociala ”Hapiness in a cup” in parteneriat cu Fundatia Hospice Casa Sperantei cu scopul de a aduce zambete si speranta copiilor care sufera de o boala incurabila.

Contact si detalii suplimentare:
Telefon: 0720 047 541
Email: corin-romanescu@business-center-the-president.ro 
Email2: pr@business-center-the-president.ro
Website: www.business-center-the-president.ro
Website: www.corin-romanescu.ro
Adresa: Bd. Dacia nr 169 (colt cu Str. Mihai Eminescu si Calea Mosilor), sector 2, Bucuresti.