Medeea lanseaza cel de-al doilea single din din cariera: "La usa mea"

Dupa ce a lansat in urma cu aproape un an prima sa piesa, „Nu te va mai ierta”, o balada de dragoste, Medeea revine cu „La usa mea”.

Single-ul este compus de Theea Miculescu si produs de aceasta impreuna cu Stefan Marin si Andy Horjea, iar videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu.

„Piesa „La usa mea” a inceput sa prinda viata pe canapeaua din sufrageria mea, cand ii povesteam compozitoarei Theea Miculescu ce simt, cum vad eu lucrurile, cum as vrea sa fie. Mereu am fost o femeie independenta, puternica. Am conturat idei pe aceasta baza, am povestit si cum o astfel de femeie atrage dupa sine diverse situatii. In aceasta piesa nu menajez pe nimeni. Nici pe femeie, nici pe barbat. Povestesc despre cum inselam, despre cum nu mai putem gestiona probleme. Apoi ne intorcem tot „acasa”, acasa unde gasim acel „foc” fara de care nu putem sta, insa usa nu se mai deschide. Am spus ca nu menajez nici femeile? Da! Cu riscul de a-mi lua hate, in ultima parte povestesc de acele femei care nu au pareri in relatie. Le incurajez ca atunci cand intalnesc un barbat pe care si-l doresc din diverse motive, sa isi spuna parerea, sa prinda incredere”, marturiseste Medeea.

Medeea (Madalina Bagenac) s-a nascut pe 13 ianuarie 1990 in Mangalia. La 8 ani a inceput sa ia lectii de canto si astfel si-a descoperit pasiunea pentru muzica. In 2014 a colaborat pentru prima oara cu Andre Rizo, DJ si producator alaturi de care a invatat ce inseamna experienta unui turneu, scena si importanta unei relatii stranse cu publicul.