Pe 21 - 22 septembrie, Bucurestiul e ca o vacanta la Gradina cu Artisti - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Pe 21 - 22 septembrie, Bucurestiul e ca o vacanta la Gradina cu Artisti

Weekendul acesta, in Parcul Kiseleff, va avea loc Gradina cu Calatorii


Gradina cu Artisti aduce editia din 2019 a Gradinii cu Calatorii, mini-festival urban pentru familie dedicat tuturor celor cu sufletul in alte locuri. Gradina cu Calatorii va avea loc pe 21 - 22 septembrie, in parcul Kiseleff din Bucuresti iar intrarea este libera.

Pentru ca e greu in oras pentru cei aflati dupa vacanta sau care nu pot calatori pe meleagurile pe care le viseaza, la Gradina cu Calatorii poposeste putin exotic, putin misterios si putin de departe, cu henna ca in India, crafts coreene si dansuri ca in America anilor ’20.

Am pregatit si de data aceasta targ cu artisti si artizani priceputi care ne aduc haine, bijuterii, cosmetice naturale, accesorii felurite si multe alte lucrusoare cu care sa va impodobiti, pe care sa le purtati, oferiti in dar sau luati acasa, ca pe suvenirurile din vacante.

In zona de ateliere si activitati se impletesc ciucuri si pomponi ca pentru tinutele traditionale din Mexic, se picteaza amintiri si se fac mestesugite tatuaje cu henna iar cartile de tarot dezvaluie viitorul.

Dupa-amiezele cei mici se pot bucura de baloane uriase de sapun iar cei mari sunt invitati la o calatorie in timp la demo-urile de Charleston si Lindy Hop sustinute de Bucuresti Swing Dance Society.

Mai multe detalii despre Gradina cu Calatorii gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti (www.facebook.com/GradinaCuArtisti) si pe site-ul gradinacuartisti.ro.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.

Parteneri media: Romania libera, Revista Atelierul, IQads, SMARK, Eva.ro, acasa.ro, PRwave, IQool, TheTrends.ro, FEEDER.ro, GOKID.ro, SuntParinte.ro, 4arte, Fashion8.ro, Goingout, InOras.ro, Bucuresti - bucuresteni.ro, Romania Pozitiva, Cotofana urbana, Recreativo, Gratuitor, Munteanu.

Pe 21 - 22 septembrie, Bucurestiul e ca o vacanta la Gradina cu Artisti