Simte emotia festivalului alaturi de #NIVEAFEEL - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Simte emotia festivalului alaturi de #NIVEAFEEL

Festivalurile de muzica sunt locul întâlnirii dintre aventură, prietenie, muzică, dans și o stare generală de bine, unde oamenii veniți de peste tot se bucură de artiștii lor preferați.

Ne fac să ne simțim cool, emoționați, plini de energie, fericiți. Poate de aceea la final ne simțim nostalgici și așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție sau următorul festival.

Sub conceptul #NIVEAFEEL, NIVEA te ajută să te bucuri mai mult, să simți mai intens emoțiile, să fii mai conectat cu ce se întâmplă în jurul tău și ți-a pregătit surprize și activări faine pentru tine la unele dintre cele mai tari festivaluri ale verii.

Pentru că sezonul festivalurilor a început deja, prima oprire a brandului a fost la Electric Castle unde NIVEA a încurajat conexiunea dintre oameni și i-a ajutat să se pregătească pentru super experiențe alături de gașca de prieteni.

Zilele cu soare, atmosfera chill, râsetele și bucuria de peste zi de la Castelul Bánffy – toate au fost elementele care au transformat cele 5 zile electrice în adevărate experiențe autentice, fun, relaxante și senzoriale pentru cei care au vizitat cornerul NIVEA.

Toate activitățile de la Castelul Bánffy i-au distrat pe cei prezenți și le-au oferit amintiri despre care să discute până la următoarea ediție.
 
De exemplu, cei prezenți s-au putut bucura de activitățile fun din zona de SUN, au făcut cele mai cool fotografii la leagănul cu fundal de viniluri, perfecte de share-uit cu prietenii, și-au testat limitele în Cave-ul NIVEA MEN sau au descoperit opere de artă pe piele realizate cu ajutorul apei micelare NIVEA Black Micellair.

Relaxarea și distracția au făcut și ele parte din program, cu zona de Lounge și Karaoke Shower unde cei curajoși au cântat melodiile preferate, în duș.

Vibe-ul și atmosfera de festival au fost transmise și de către Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, ambasadorii #NIVEAFEEL care au surprins în postări dinamice emoția celor mai tari momente. Urmărește-i pe canalele lor și întâlnește-i și la Summer Well, la corner-ul NIVEA.

Următoarele opriri NIVEA din vara aceasta sunt: Summer Well, Smida Jazz Festival și AFTERHILLS. Hai să continuăm distracția împreună cu #NIVEAFEEL!

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România, dar și site-ul de campanie: NIVEA.ro/niveafeel.

Proiectul a fost dezvoltat și implementat în colaborare cu agențiile: FCB Bucharest, Highlight Agency, Republika Interactive și Wavemaker.

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.