Petrece vacanta de Rusalii la Baile Herculane! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Petrece vacanta de Rusalii la Baile Herculane!

E timpul sa iti programezi vacanta de Rusalii! Opteaza pentru o locatie cu o vasta experienta in domeniul starii de bine, care sa iti satisfaca pret de cateva zile, nevoia de liniste si relaxare.


Alege Pachetul de Rusalii de la Herculum Spa din Baile Herculane. Vei avea parte de cateva zile de rasfat, in care sa-ti recapeti complet energia si somnul odihnitor. Pe langa relaxare vei avea parte de o peterecere romaneasca cu muzica live, si de un pranz festiv in Duminica Rusaliilor. Accesul este gratuit in zona SPA, prin urmare ai timp nelimitat sa-ti reincarci bateriile la piscina interioara, la saune sau la cele 3 jacuzzi-uri, ori in sala de fitness.

Vrei sa ai parte si de mai mult rasfat? Sau sa iti tratezi anumite afectiuni? Afla ca Herculum SPA mizeaza pe puterea vindecatoare a a apelor termale sulfuroase in cadrul tratamentelor. Prin urmare poti experimenta ritualuri vindecatoare pentru trup si suflet, toate acestea efectuate cu aparatura de ultima generatie.

Evadeaza de Rusalii intr-o lume a relaxarii si starii de bine, vino la Herculum Spa in Baile Herculane!

Acceseaza www.afroditaresort.ro/oferte/rusalii-2019 pentru preturi si detalii!

*** Herculum Spa se afla in cadrul Hotelului Afrodita Resort & Spa din Baile Herculane.  Noua locatie propune o abordare moderna pornind de la istoria locului ce sta sub amprenta culturii romane si a efectelor terapeutice ale apelor termo-sulfuroase. Inaugurat la inceputul anului 2019 dupa o majora interventie asupra design-ului si conceptului, centrul Wellness & SPA a reusit sa transpuna  in detaliile arhitecturale și experiența oferită utilizatorului elementele naturale ce definesc această regiune.