Vienna Ice Coffee, E timpul pentru o cafea cu zambet! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Vienna Ice Coffee, E timpul pentru o cafea cu zambet!

Vienna Ice Coffee, cafeaua ce oferă savoarea tradiției unei cafenele vieneze într-un pahar ready-to-go poate fi găsită în benzinării alături de biscuiticonul Maresi în perioada 01.06.2019 - 31.08.2019.


Promoția desfăşurată sub campania “E timpul pentru o cafea cu zâmbet!” va dura trei luni, perioadă în care sortimentele Vienna Ice Coffee vor putea fi găsite alături de câte un biscuiticon zâmbitor Maresi sub capac.

Vienna Ice Coffee este 100% cafea arabica cu un conținut de lapte premium din Alpii austrieci și este gata pentru a fi băută în drumul tău spre mare sau chiar spre birou. Pentru că urmează o perioadă călduroasă, Vienna Ice Coffee se va savura întotdeauna rece, proaspăt scoasă de la frigider, alături de biscuiticonul fraged Maresi.

Gama Vienna Ice Coffee oferă 4 sortimente savuroase astfel încât fiecare persoană să poată alege în funcție de preferințe: Clasic, Clasic fără zahăr, Capuccino şi Vanilie. Acestea sunt produse în Austria din materii prime de înaltă calitate ce oferă gustul incomparabil și bine cunoscut pe tot globul.

Cafeaua ta ready-to-go este gata pentru călătorie, tot ce trebuie să faci este să intri în oricare benzinărie din ţară şi să o iei cu tine. Acum o poţi savura alături de biscuiticonul zâmbitor Maresi şi poţi prelungi momentul de răsfăţ bucurându-te de un Vienna Ice Coffe ce reaminteşte de gustul tradiţional al cafenelelor veneţiene. Singura dilemă pe care o mai poţi avea este ce sortiment să alegi pentru a te asigura că vacanţa sau ziua ta să fie una reuşită, de restul se ocupă Vienna Ice Coffee cu savoarea sa inegalabilă.