Costi colaboreaza cu Emilia si Jay Maly pentru "Bombon Bebe"

Producatorul Costi Ionita lanseaza alaturi de artista de origine bulgara, Emilia si Jay Maly, rapper-ul care a colaborat cu nume precum Gente de Zona si Darian Alvarez, pentru un nou single.

„Bombon Bebe” este o piesa cu ritmuri reggaeton ce combina elemente moombahtoon si dance. Filmat in Statele Unite ale Americii, videoclipul este regizat de Alex Ceausu si completeaza perfect sound-ul piesei.

„Pentru clip am colaborat chiar cu JaQuel Knight, faimosul coregraf al lui Beyonce. Pe Jay Maly l-am cunoscut in Miami cand i-am prezentat piesa. I-a placut mult si imediat am luat decizia ca o vom lansa impreuna. Si cu Emilia a fost la fel de spontan – am intalnit-o in Romania si s-a indragostit pe loc de piesa”, declara Costi.

Costi a inceput sa cante de la varsta de 6 ani si a facut parte din mai multe proiecte muzicale. In 2012, artistul a fost nominalizat la Premiile Grammy cu hitul produs si cantat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame”. Pana in prezent, Costi a lansat hit-uri internationale precum “Bouncing”, in colaborare cu Buppy Brown, “Reggae Dancer” si multe altele. Mai mult, Costi a colaborat cu artisti de renume precum Mohombi, Faydee si Shaggy pentru “I Need Your Love”, piesa ce a generat peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube. Iar realizarile sale nu se opresc aici: peste 300.000 de unitati vandute la nivel mondial, peste 16,2 milioane de ascultari si primele pozitii in topurile iTunes, Shazam si ale radiourile din tari ca SUA, Canada, Germania, Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Austria, Norvegia, Oman, Cipru, Qatar, Liban si Egipt.