Kaufland Romania lanseaza Animaterra - Lumea Fantastica, o campanie tip colectie despre creaturi mitologice - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Kaufland Romania lanseaza Animaterra - Lumea Fantastica, o campanie tip colectie despre creaturi mitologice

Kaufland România lansează Animaterra - Lumea fantastică – o nouă campanie destinată tuturor copiilor, indiferent de vârstă.

Campania este activă în rețeaua de magazine din întreaga țară între 1 mai – 25 iunie 2019 și reprezintă o invitație pentru toți cei care vor să călătorească în lumea fascinantă a creaturilor mitologice.

Pentru a pătrunde în lumea fantastică Animaterra, clienții pot colecționa cele 47 de cartonașe ce întruchipează locuri magice sau creaturi fantastice care au existat în legende din întreaga lume, precum cai înaripați, căpcăuni, sirene, păsări care scuipă foc și altele.  

Astfel, clienții magazinelor Kaufland primesc un pachet cu câte două cartonașe Animaterra la fiecare achiziție de minimum 50 de lei. Mai mult, la achiziționarea anumitor produse selectate, marcate ca atare în magazine și anunțate săptămânal în revista Kaufland și online, clienții vor primi gratuit câte un pachet ce conține două cartonașe speciale.

Mai departe, povestea lumii fantastice este adusă la viață și prin intermediul unui boardgame interactiv Animaterra, ce propune un joc potrivit pentru copii de toate vârstele, cu 2-4 jucători, și pentru care este necesară colecționarea a minim 10 cartonașe. În plus, clienții vor putea găsi în magazine și rucsacul și cartea de colorat prin care copiii se pot aventura în lumea fantastică Animaterra.

Concurs cu premii fantastice
În lunile mai și iunie, Kaufland derulează și un concurs pentru toți clienții care primesc cartonașele de colecție Animaterra. Marele premiu este o excursie la platourile de filmare Universal Studios din Hollywood, Los Angeles, S.U.A., iar mai multe detalii despre toate surprizele și alte premii săptămânale sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro.

Lumea Fantastică Animaterra, disponibilă și în realitate augmentată prin intermediul unei aplicații mobile
Aplicația Animaterra poate fi descărcată gratuit pe telefon de pe Google Play sau App Store. Cu ajutorul acesteia, cartonașele cu creaturi fantastice pot fi scanate pentru a prinde viață în 3D prin tehnologia de tip realitate augmentată. În aplicație este disponibil și mecanismul jocului și povestea Animaterra.

Coloana sonoră a spotului TV – colaborare cu Hahaha Production și Smiley
Muzica spotului TV a fost compusă în studiourile HaHaHa Production, iar Smiley spune povestea Animaterra.
Detaliile complete despre joc și aplicația mobilă Animaterra sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro.

Despre Kaufland România
Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 122 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.