Primavara aduce bonusuri pe masura cumparaturilor la Mega Mall - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Primavara aduce bonusuri pe masura cumparaturilor la Mega Mall

- Trendurile acestui sezon: se poartă imprimeuri, texturi, volume supradimensionate și funde XXL


- Cumpărăturile din Mega Mall sunt răsplătite cu bonusuri: 90.000 de lei vor fi oferiți sub formă de vouchere de cumpărături, în perioada 5-19 aprilie.

Fiecare început de sezon testează creativitatea designerilor și este un prilej foarte bun pentru a descoperi cele mai noi tendințe din modă. Designerii marilor retaileri de fashion, dar și cei români, au adus în magazine noile colecții de primăvară-vară, care se remarcă prin imprimeuri vibrante, volume supradimensionate și texturi deosebite.

„Noile colecții fashion pentru sezonul estival din Mega Mall aduc mai aproape de clienți cele mai noi trenduri internaționale: dacă anul trecut designerii s-au jucat cu texturile, culorile și imprimeurile, în 2019 au devenit mult mai creativi. Sezonul acesta se poartă paiete strălucitoare pe timp de zi, volume supradimensionate, funde XXL și rochii plisate sau drapate. Pasionații de fashion vor găsi la Mega Mall o gamă variată de ținute, care îi vor ajuta să se facă remarcați,” a declarat Alexandra Calăfețeanu, designer vestimentar și redactor de modă.

Cu acest prilej, în perioada 5-19 aprilie, Mega Mall pune la bătaie 90.000 de lei pentru a-i recompensa pe cei care vor să dea un refresh garderobei. Campania „Primești bonus pe măsura cumpărăturilor” premiază* clienții fideli cu vouchere de cumpărături pe care le pot folosi pentru a alege cele mai trendy ținute din cele peste 200 de magazine din mall.

* Premiile sunt acordate în limita stocului disponibil.

Detaliile despre campania „Bonus pe măsura cumpărăturilor” și regulamentul sunt disponibile aici. Lista magazinelor din Mega Mall în care pot fi utilizate voucherele primite drept premiu sunt disponibile aici.

În primăvara aceasta, Mega Mall aduce mai aproape de clienții săi ținute în tendințe, disponibile în cele peste 200 de magazine.  

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall
Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați si face parte din portofoliul NEPI Rockastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de Trickshot Mega Mall, sala de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Tommy Jeans, Musette, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Din 2018, oferta gastronomică a fost îmbogățită de restaurantul .calif. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz din România.