CONCURS: Castiga unul dintre cele 2 premii ASEVI in valoare de 75 Lei - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
CONCURS: Castiga unul dintre cele 2 premii ASEVI in valoare de 75 Lei

Participa la concursul organizat de Fashion8.ro si ASEVI in perioada 7-12 Februarie 2019 si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Asevi, fiecare in valoare de 75 de Lei. Vei primi produse Asevi in valoare de 75 Lei.

Despre Asevi

In PONS QUIMICAS S.L., ne dedicam in totalitate pentru producerea si fabricarea detergentilor, produselor de curatenie si a insecticidelor, inca din anul 1960.

Astazi, Pons Quimicas reprezinta o companie moderna, preocupata de o continua cercetare si dezvoltare tehnologica, unindu-ne factorul uman.

Conditii de participare:

- Dai LIKE paginilor de Facebook ASEVI si Fashion8.ro

- Dai SHARE public concursului pe profilul tau de Facebook, TAG unui prieten intr-un comentariu la postarea concursului si raspunzi la intrebarea: ''Care este produsul tau preferat de la Asevi?''
Gasesti toata gama de produse Asevi aici.

Concursul va incepe in data de 7 Februarie 2019 si se va incheia la data de 12 Februarie 2019. Cei 2 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 13 Februarie 2019.
La concurs pot participa doar persoanele cu rezidenta in Romania.
Castigatorii se vor alege cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.
Premiile vor fi livrate direct de către producatorul Asevi, Pons RO Prodcom.

Succes!!!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:
Elena Larisa Voicescu
Micu Adriana Ioana

Felicitari! Asteptam datele de contact (nume complet, adresa si numar de telefon) printr-un mesaj la pagina de Facebook Fashion8.ro