GALERIE FOTO: Fotografii din viitoarele sali de cinema ale CINEMAX - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
GALERIE FOTO: Fotografii din viitoarele sali de cinema ale CINEMAX

CINEMAX, cel mai mare lanț cinematografic din Slovacia, publică primele imagini ale cinematografelor pe care le va deschide la București. Compania anunță, de asemenea, că procedurile de amenajare a multiplexului din București sunt în plină desfășurare, cea mai recentă perioadă estimată de deschidere fiind sfârșitul lunii aprilie 2019.


Noul multiplex va fi avea un auditorium pentru copii, destinat în mod deosebit celor mai tineri cinematografi. Sala auditoriumul va fi amenajată în culori jucăușe, incluzând și un mic loc de joacă și va avea scaune special create pentru copii. Multiplexul de la Veranda Mall va fi echipat cu tehnologie de ultimă oră, incluzând cinci proiectoare 3D, un proiector cu laser 4K și un sistem audio Dolby ATMOS. Suma totală alocată va crește la EUR 2,5 mil și include investițiile în tehnologie.

"Lucrările primului CINEMAX din București sunt în plină desfășurare. Am achiziționat tehnologia necesară și vom organiza sălile conform recomandărilor specialiștilor în arhitectură care ne-au ajutat să identificăm cele mai bune soluții. În ceea ce privește deschiderea noastră oficială, suntem în grafic cu lucrările și ne așteptăm ca la sfârșitul lunii aprilie 2019 să avem deschiderea. oficială" a declarat Michal Drobny, Director General

CINEMAX și compania sa afiliată pentru publicitate cinematografică din Slovacia sunt deținute de Continental Film, un business de familie cu capital privat care a fost înființat în 1997. Acesta a devenit astăzi unul dintre cei mai mari distribuitori de filme, compania anuntând în data de 1 octombrie intrarea pe piață din România, unde va deschide primele sale cinematografe multiplex – unul la Brașov și unul la București. Ambele cinematografe vor avea o suprafață cumulată de 5.300 m2, o capacitate de peste 2000 de locuri și 24 de ecrane în total. Ambele locații vor avea fiecare o sală VIP și un lounge VIP

CINEMAX

CINEMAX

 

CINEMAX

DESPRE CONTINENTAL FILM
Continental Film este o companie privată și o afacere de familie fondată în 1997. Compania este în prezent unul dintre cei mai mari distribuitori de film din Slovacia. Compania include CINEMAX, cea mai mare companie de operare a cinematografiei din Slovacia și compania Continental Media - divizia de vânzări publicitare în cinematografele Cinemax. Indicatorul EBITDA total a ajuns la 5,5 milioane EUR în 2017, iar în 2018 se estimează că EBITDA va ajunge la peste 6,5 milioane EUR.