Revelion sold out din luna noiembrie pentru Grupul City Grill

Caru’ cu bere a epuizat locurile pentru Revelion in 27 de zile de la inceperea campaniei, adica din luna octombrie, detinand recordul pentru locatiile din Grupul City Grill, care totalizeaza peste 2.000 de locuri pentru petrecerea dintre ani.

Balul Vienez de la Caru’ cu Bere, ajuns la a 12-a editie, este din nou cel mai ravnit eveniment de Revelion din cadrul Grupului City Grill, care detine 18 restaurante, dintre care 5 organizeaza petrecere in noaptea dintre ani. La Caru’ cu Bere, restaurantul preferat al bucurestenilor, au fost disponibile 500 locuri, care s-au epuizat inca din a doua jumatate a lunii octombrie.

Trattoria Buongiono (Lido si Victoriei), Hanu’ Berarilor (Casa Soare) si Pescarus au urmat in preferintele celor care doresc sa petreaca Anul Nou in Bucuresti. In aceste restaurante campaniile de sezon s-au incheiat in luna noiembrie, odata cu epuizarea ultimelor locuri disponibile pentru petrecere.

“Anul acesta am inchis in timp record rezervarile pentru Revelion. Cea mai mare parte a promovarii pachetelor a fost facuta in mediul online. Am avut un procent semnificativ de clienti care au revenit, avand experienta anilor trecuti, dar a contribuit la acest success si faptul ca rezervarile s-au putut achita inclusiv cu punctele de fidelizare Out4Food. Pentru noi, ca business, aproximativ 10% din totalul vanzarilor din luna decembrie vin din pachetele de Revelion” a declarat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Fiecare locatie are pentru noaptea dintre ani o tematica specifica. Daca la Caru’ cu bere Balul Vienez a devenit traditie, la Trattoria Buongiorno – „Capo danno frizzante” este o petrecere despre prietenie, despre a fi impreuna si a impartasi experiente -, la Hanu’ Berarilor – “Gastrorevelionul” este despre preparate din bucataria romaneasca, veche, dar si reinterpretate intr-o maniera contemporana. La Pescarus, unul dintre restaurantele cu traditie ale grupului, tematica aleasa a fost “Croaziera in jurul lumii”, propunand diversitate din perspectiva gastronomica, decor, muzica si atmosfera.

Grupul City Grill pastreaza pentru noaptea dintre ani si restaurante deschise la liber, restaurante unde nu a fost pregatita o petrecere formala, dar unde clientii pot veni sa ia masa intr-un cadru festiv, dar relaxat.

Exista un segment de clienti, de altfel in crestere, care nu doresc sa mearga la o petrecere clasica de Revelion, dar nici nu vor sa stea acasa. Nu isi doresc ceva complicat, formal, dar isi doresc ceva festiv. Asa ca si anul acesta am decis sa pastram Trattoria Buongiorno Covaci, City Grill Covaci si Restaurant Hanu’ lui Manuc deschise pentru acestia, a mai precizat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Despre Grupul City Grill

Grupul City Grill este cel mai important jucator roman din industria restaurantelor. Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café.

Inca de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la baza ideea de a oferi clientilor un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masa, de a crea un loc de relaxare necesar in pauza de masa, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adreseaza clientului urban care obisnuieste sa-si petreaca timpul liber in oras si sa-si stabileasca inalnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile si variate, cu specific romanesc si international.