Dovleci, mister si culorile toamnei in colectia de Halloween de la Floria.ro - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Dovleci, mister si culorile toamnei in colectia de Halloween de la Floria.ro

Anul acesta, Floria.ro demonstreaza ca Halloweenul nu este doar despre zombie si fantome, ci si despre decoratiuni spectaculoase care pot infrumuseta casa sau biroul.

Astfel, aranjamentele florale in dovleci sculptati sunt vedeta acestei sarbatori.

Halloweenul nu ar fi Halloween fara dovlecii sculptati. Tocmai de aceea, acest simbol incontestabil al sarbatorii a fost reinterpretat intr-o maniera inedita de designerii Floria.ro. Astfel, dovlecii sculptati, decorati cu flori pot deveni un element central al decorului anul acesta, de Halloween.

Designerii Floria.ro au ales, pe langa simbolul cunoscutei sarbatori, elemente specifice, dar si flori care sa completeze atmosfera de Halloween: cale, craspedia, leucospermum, hypericum, eringium, ilex, protea sunt cateva dintre ele.

Aranjamentele florale mizeaza pe forme spectaculoase, pe culori care sugereaza mister, pasiune, care te provoaca. Astfel, din vocabularul cromatic propus de specialisti nu lipsesc negrul si portocaliul calelor sau al trandafirilor, asociate fara indoiala sarbatorii, dar nici violet, rosu, galben.

Dar aranjamentele florale din aceasta colectie nu se rezuma la cele in dovleci. Un misterios buchet de 29 de cale negre sau un fantomatic aranjament din flori albe sunt idei la fel de surprinzatoare pentru Halloween si nu numai.

Pentru ca linia cromatica dominanta a acestei colectii este inspirata din schimbarile naturii din aceasta perioada, aranjamentele sugereaza, dincolo de orice, abundenta incontestabila a toamnei, asa ca aranjamentele propuse pentru Halloween pot fi o surpriza minunata si pentru cei care nu sarbatoresc aceasta zi.

Colectia este in ton cu toamna, dar si cu o sarbatoare care capata tot mai multa popularitate. Prin aceste aranjamente florale, designerii Floria.ro arata ca Halloweenul poate fi despre mister, sugerat subtil prin nuantele de violet, poate fi despre fantome, prin accentele de alb, dar mai ales este despre bucuria de a avea un nou pretext pentru a fi alaturi de cei dragi. Au fost alese flori care rezista mult timp, precum orhidee, trandafiri, dalii, crizanteme, garoafe, astfel incat aceste aranjamente spectaculoase sa reziste mult timp.

Despre Floria
Floria.ro conduce in topul vanzarilor online de flori, implinind anul acesta 8 ani de existenta. Floria.ro a castigat de sase ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce si din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.

Reteaua de florarii Floria cuprinde 4 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineanu, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Aeroportul Otopeni si una in Ploiesti.

Grupul Floria opereaza floraria online Floria.ro (Floria Network SRL), reteaua de florarii Floria (Flower’s Secret SRL), proiecte peisagistice si décor pentru evenimente (Floria Projects SRL), distributie de flori si plante catre retailul de tip IKA (Reteaua Floria SRL), precum si vanzari engros (Floria International Wholesale SRL).