Cristian Mungiu prezinta public filmul "Bacalaureat", premiat la Cannes, pe terasa Promenada - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Cristian Mungiu prezinta public filmul "Bacalaureat", premiat la Cannes, pe terasa Promenada

- Promenada vernisează astăzi Festivalul Filmelor Românești
- Deschiderea festivalului va fi alături de Cristian Mungiu care va prezenta filmul său Bacalaureat

A treia ediție a Festivalului Filmelor Românești are loc în perioada 10 - 16 septembrie pe terasa Promenada. Deschiderea festivalului are loc luni, 10 septembrie începând cu ora 19:30, alături de Cristian Mungiu care ne va spune povestea filmului Bacalaureat și care va răspunde curiozităților publicului. Bacalaureat, film premiat la Cannes, în cadrul secțiunii Best Director are în palmares un total de 10 premii și 24 de nominalizări va putea fi vizionat începând cu ora 19:50, fiind producția care va da startul festivalului.

Intrarea la acest eveniment este liberă și se face pe bază de rezervare la una dintre cafenelele de pe terasă (TrickShot, Costadoro, Al Wady). Vizionarea filmelor rulate în cadrul festivalului se va face pe un ecran de mari dimensiuni, cu ajutorul unui proiector unic în România, creat special pentru proiecții în aer liber și cu o capacitate de 35.000 lucși.

 Trăim zi de zi în realitatea românească, iar filmele românești rămân la fel de autentice și intense. Așadar, în cadrul festivalului vor rula următoarele producții cinematografice românești:

- 10 septembrie, de la ora 19:50 în prezența lui Cristian Mungiu - Bacalaureat
- 13 septembrie, de la ora 19:30 - 6,9 pe Scara Richter, regie Nae Caranfil
- 14 septembrie, de la ora 19:30 - Amintiri din Epoca de Aur Partea I + II, regie Cristian Mungiu
- 15 septembrie, de la ora 19:30 – Occident, regie Cristian Mungiu
- 16 septembrie, de la ora 19:30 - Fotbal Infinit, Corneliu Porumboiu

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Despre Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est. Pagina de Facebook: www.facebook.com/Promenadaro

Festivalul Filmelor Romanesti PePromenada