Brianna ocupa locul 1 in topul difuzarilor cu piesa "Lost In Istanbul" by Monoir

Conform platformei de monitorizare Media Forest, Brianna ocupa primul loc in topul difuzarilor la radio cu piesa „Lost in Istanbul”, produsa de Monoir!

Videoclipul piesei „Lost in Istanbul”, regizat chiar de catre hitmaker-ul Monoir si filmat in metropola turceasca, Istanbul, a adunat peste 29 milioane de vizualizari pe YouTube in doar patru luni de la lansare.

„Lost in Istanbul” este rezultatul colaborarii dintre talentatul producator si Brianna, Laurentiu Duta, Daria Comanescu si Iarina Comanescu, care au lucrat la text.

„Ma bucur foarte mult ca publicul din Romania apreciaza aceasta piesa si ca dupa toata munca depusa, visele chiar devin realitate. Multumesc producatorului meu care a avut incredere in mine si a facut ca totul sa fie posibil si nu in ultimul rand ascultatorilor”, a declarat Brianna.

Bianca Nita, cunoscuta sub numele de Brianna, este o tanara artista descoperita de producatorul Cristian Tarcea (Monoir), pe cand avea doar 14 ani, in timpul unui concurs de muzica pe care l-a si castigat. Din 2014, Brianna a devenit unul dintre artistii Thrace Music, iar cariera artistei a luat avant odata cu succesul primului ei single, „ All I Need”. Piesa a devenit hit in Turcia, unde s-a mentinut pe locul 1 timp de peste 4 luni pe toate radiourile si pe Shazam.

In urma cu patru luni, Monoir, producatorul din spatele hitului „The Violin Song” ce a cucerit lumea, a fost premiat cu doua Discuri de Aur pentru productia pieselor „All I Need” (Brianna) si „Zaynah” (Kate Linn & Chris Thrace). Cea mai recenta piesa lansata de Monoir este „Freeze”, o colaborare cu Alina Eremia, ce a cucerit publicul din tari precum Turcia, Bulgaria si Emiratele Arabe Unite. Primul single lansat de proiectul Monoir, „The Violin Song”, a adunat peste 61 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar in luna martie a anului 2017, producatorul si artistul a colaborat cu June pentru „We Had Love”. In luna mai a aceluiasi an, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul „Golden Sands”, apoi a incheiat anul cu piesa „Save the night”, in colaborare cu Alexandra Stan. Pana in prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia si a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), „Am dat tot” (3 Sud Est), „Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) si „Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake).