Florin Ristei concerteaza alaturi de trupa FreeStay pe Terasa 2B a Mega Mall

Dacă e joi, se lasă cu concert și voie bună pe Terasa 2B a Mega Mall.

Trupa FreeStay, al cărei solist este Florin Ristei, va încinge atmosfera într-un show live, plin de energie.

Numele Danei, colega lui Florin și cea căreia artistul i-a dedicat o piesă, a rămas în memoria tuturor iubitorilor de muzică. Joi, pe 19 iulie, fanii vor putea asculta live binecunoscuta piesă, alături de alte cântece din repertoriul FreeStay. Concertul începe la orele 20:30, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Înființată în 2012 de Florin Ristei și Șerban Niculae, trupa FreeStay are deja sute de mii de fani în întreaga țară. Un an mai târziu, solistul a cucerit întreaga Românie, când a câștigat premiul cel mare la celebrul concurs X Factor, cucerindu-i atât pe jurați, cât și pe telespectatori cu calitățile sale vocale speciale și cu stilul fresh de interpretare.

Astăzi, piesele trupei Freestay sunt incluse în cele mai cunoscute topuri muzicale de la nivel național, iar repertoriul variat și stilul unic din concerte îi încântă pe fanii din toate categoriile de vârstă.

Participanții la concert se vor putea distra și vor dansa pe melodii precum Ea a fost Dana, Din Întâmplare și Între noi nu mai e nimic.

Concertul FreeStay dă startul unei noi serii de evenimente speciale ce au loc vara aceasta pe terasa de la nivelul 2B a Mega Mall.Printre acestea se numără concerte, spectacole de stand-up comedy, dar și numeroase alte surprize. Mega Mall a pregătit concerte pentru fiecare săptămână din luna august, iar pe scenă vor urca artiști din diferite genuri muzicale, pentru toate gusturile.

Ia-ți prietenii și vino și tu la Mega Mall, să te bucuri de un concert la MAX, în aer liber!

Mai multe detalii despre evenimente puteti găsi pe www.megamallbucuresti.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.
___________________

Despre Mega Mall
Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat în 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro și Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. De la începutul anului 2018, portofoliul mallului bucureștean s-a îmbunătățit cu Bebe Supermarket, Under Armour, Sbarro, Secom, Sizzer, Hummel. Mega Mall marchează și o serie de premiere pe piața din România, aici fiind  inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz.