Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Noul concept Blaxy Premium Resort: de la 19 euro pe zi, vacanta la mare si achizitie de apartament*

Vacanta de anul acesta poate reprezenta prima rată a unui apartament in Blaxy Premium Resort.

Proprietatea poate fi achitată in cel mult 50 de rate lunare, cu un avans de minimum 20% si dobanda 0%!

Blaxy Premium Resort lanseaza o promotie pe perioada limitata pentru sejururi pe litoralul Marii Negre, incepand cu 19 euro/zi. Promotia Blaxy Premium Resort este valabila pana pe 25 iunie. Un astfel de pachet promotional cumparat este primul pas spre o achizitie imobiliara. In afara de o vacanta la mare la cele mai mici preturi, pachetul devine prima parte din investitia profitabila intr-o proprietate periodica.

"Ne pregatim pentru sezonul estival si cea mai placuta surpriza pentru turisti este posibilitatea de a achizitiona un sejur la un pret fara concurenta: 19 euro pe zi, intr-un apartament modern mobilat si integral echipat. Promotia este destinata celor care se inscriu in Blaxy Club, un nou club de vacanta care pune la dispozitia membrilor nenumarate facilitati, avantaje, discounturi pentru servicii, dar si premii-surpriza. Practic, acestia beneficiaza astfel de doua saptamani de vacanta: una in calitate de turisti si una in calitate de proprietari. Pentru a primi cardul de membru Blaxy Club, tot ce trebuie sa faca un cumparator este sa apeleze linia gratuita 0800 500 001 si un consultant il va ghida, pe tot parcursul procesului de inscriere in Blaxy Club”, a declarat Ion Idu, director general Blaxy Premium Resort.  

Blaxy Premium Resort propune conceptul inovator de proprietate periodica, utilizat cu succes in mai multe destinatii turistice de top, oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona o proprietate de vacanta pentru o anumita perioada de timp, in fiecare an, pentru toata viata. Avantajele proprietatii periodice sunt multiple, aceasta putand fi inchiriata, vanduta, ipotecata sau chiar lasata mostenire.

In cadrul promotiei actuale, banii pentru plata sejurului de anul acesta la Blaxy Premium Resort se pot transforma in avans pentru achizitionarea unui apartament in care clientul isi poate petrece vacanta pe viata.  

Blaxy Premium Resort pune la dispozitia clientilor 540 de camere tip condo (studio) si double condo (doua camere), complet mobilate si utilate. Situat langa statiunea Olimp, departe de agitatia cotidiana, Blaxy Premium Resort este pozitionat acolo unde Marea Neagra se intalneste, la margine de padure, cu lacul Tatlageac. Plaja privata de 10.000 mp, cele 4 piscine exterioare, barurile, restaurantul, amfiteatrul de vara, Kids Club, parcarea privata si o multitudine de alte facilitati creeaza simultan  vacanta perfecta si investitia profitabila.

Mai multe detalii despre campanie puteti gasi aici: blaxy.ro/campanie-vacanta 
*Conform conceptului de proprietate periodica.