Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Cand oferi cu inima, de fapt primesti

Joi, 24 Mai 2018, reprezentantii companiei Podravka Romania alaturi de jurnalisti-bloggeri s-au implicat in pregatirea mesei de pranz asigurate de Complexul de Servicii Sociale Ominis din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.


Anual Podravka Romania, o companie cu suflet, doneaza produse pentru varii cauze caritabile dorind sa intoarca astfel comunitatii o parte din bucuria de a fi util. Sute de pachete de Vegeta au fost oferite Complexului de Servicii Sociale Ominis, in plus reprezentantii companiei alaturi de jurnalisti ajutand la pregatirea si servirea mesei de pranz.

Peste 100 persoane varstnice aflate in nevoie s-au bucurat de bucate mai gustoase cu Vegeta, servite cu drag de jurnalistii care s-au oferit sa ajute in cadrul acestei actiuni.

„Este atat de simplu sa oferim putina bucurie celor din jur, iar un zambet care insoteste o masa calda poate insemna enorm pentru cei care au ajuns la o anumita varsta, sunt singuri si au o viata grea. A oferi ne reprezinta si este o dovada in plus ca ne pasa de comunitate si vrem sa ii imbunatatim calitatea vietii. Produsele noastre ajung pe masa atator familii din intreaga lume de atatia zeci de ani – de ce nu si in pranzul servit cu responsabilitate de astfel de centre, atat de necesare. Pentru ca’ Intotdeauna cu inima’ este deviza noastra.” declara Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka Romania

"Le multumim celor de la Podravka Romania pentru produse si implicare. Saptamanal, in cadrul Complexului Ominis asiguram o masa calda pentru aproximativ 200 persoane, in fiecare zi de marti si joi, masa gatita exclusiv din donatii. De aceea ajutorul companiilor si a voluntarilor care vin cu astfel de initiative este oricand binevenit, astfel reusind ca impreuna sa aducem o bucurie oamenilor aflati intr-o situatie de dificultate socio-economica din municipiul Bucuresti.", a spus Carmen Stamat, Sef Serviciu Complex de Servicii Sociale OMINIS, D.G.A.S.M.B

Istoria Podravka isi are inceputurile in anul 1934, atunci cand fratii Wolf din Koprivnica au pus bazele unui un atelier pentru procesarea fructelor. De atunci au trecut peste 80 ani, astazi grupul Podravka avand peste 6000 angajati si fiind cunoscut in peste 40 tari de pe 5 continente. Vegeta, adaosul universal pentru mancare, este cea mai cunoscuta marca Podravka, fiind denumita si „cea mai buna creatie croata”.  

Produsele Podravka sunt prezente pe piata din Romania prin importuri cu mult inainte de Revolutie, biroul de reprezentanta al companiei infiintandu-se oficial in 2001.

Cand oferi cu inima, de fapt primesti