Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Noul single 3 Sud Est, ales de fanii trupei. Fanii au votat pe catmusic. ME urmatoarea piesa 3 Sud Est

Dupa ce au fost in turneul de promovare a celui mai nou material discografic, "Epic", 3 Sud Est se pregateste de lansarea urmatorului single: "Dansam in ploaie"! Timp de doua saptamani, fanii au putut vota urmatoarea piesa a trupei pe catmusic.ME, o platforma interactiva prin intermediul careia utilizatorii pot fi mai aproape de artisti.

Incepand cu 15 mai, ora 18:00, cel mai recent clip al baietilor poate fi vizionat in avanpremiera pe catmusic.ME, iar din 16 mai, "Dansam in ploaie" va fi disponibil pe canalul de YouTube al Cat Music.
 
Formata din Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu, legendara trupa 3 Sud Est s-a infiintat in anul 1997, iar la o luna de la infiintare, lanseaza single-ul "Ai plecat", un hit absolut care a stat in fruntea topurilor muzicale si a playlist-urilor tuturor. In scurt timp, cei trei componenti ai sai au fost numiti "Regii muzicii dance", iar piesele lor au jucat un rol hotarator in evolutia muzicii in Romania. A urmat apoi o lunga istorie muzicala, cu peste 10 de albume si zeci de piese lansate.
 
Pe catmusic.ME poti gasi videoclipuri in avanpremiera, galerii foto exclusive, interviuri si articole despre cariera si viata artistilor, dar si lucruri mai putin cunoscute despre ei.