Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Tendintele anului 2018: Meniuri indraznete cu violete naturale si baruri cu specific diferit

Anul 2018 vine cu tendinte inovatoare in ceea ce priveste aspectele organizatorice ale evenimentelor.

Daca in cazul evenimentelor corporate inovatiile sunt mai discrete, pastrandu-se linia cromatica si designul companiilor care le organizeaza, in ceea ce priveste evenimentele private, creativitatea si eleganta si-au dat mana pentru crearea unor momente inedite.

Specialistii s-au pus de acord ca una dintre vedetele anului 2018 este violeta, care isi imprumuta culoarea si parfumul atat aranjamentelor florale si amenajarii spatiului, cat si preparatelor culinare, „violetele din farfurie” fiind la mare cautare in acest an. Violeta Africana (cunoscuta si sub numele de Violeta de Parma) este folosita atat pentru prepararea unor dulceturi, cat si pentru ornarea farfuriilor, avand proprietati curative recunoscute de specialisti.

Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anului 2018 care pot scoate din anonimat un eveniment, fie ca vorbim despre Fruit Bar - un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate sau despre Candy Bar - un bufet de prajituri apetisante, amenajate cu mare arta de maestrii cofetari ai restaurantului.

Alte inovatii ale acestui an sunt Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de branzeturi si Smoke Bar-ul (care poate fi organizat doar pe terasa), zone dedicate cunoscatorilor si amatorilor de produse rafinate.

Culoarea vedeta a sezonului, Ultra Violetul, se regaseste anul acesta atat in decoratiunile salilor pregatite pentru nunti si botezuri, cat si in rochiile domnisoarelor de onoare si in cocardele invitatilor, precum si in culorile folosite la amenajarea barurilor speciale.

Nu uitati de coltul special amenajat pentru fotografii! Inspirat din zona de fotografii a evenimentelor corporate si adaptat pentru a raspunde tendintelor evenimentelor private, photo corner-ul poate fi cea mai interesanta zona a evenimentelor si, cu siguranta, va deveni cea mai vizibila! Daca la nuntile traditionaliste poate avea un aspect rustic sau antichizat, la nuntile si botezurile pretentioase luxul si rafinamentul trebuie sa se regaseasca in photo corner, alaturi de culoarea predominanta a nuntii.

Iar cum un eveniment are neaparata nevoie si de un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate (invitatii, plicuri, meniuri, place card-uri etc), nu uitati sa le spuneti furnizorilor care este culoarea vedeta a evenimentului dumneavoastra pentru a pastra o viziune unitara!

Articol scris de Corin Romanescu,
CEO al Centrului de Evenimente The President


Despre Corin Romanescu
CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. in ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si  zeci de companii din sectorul privat.

Despre The President
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT dispune de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Contact si rezervari:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.the-president.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)