Noutati - Evenimente, Sfaturi Utile, Produse noi - Fashion8.ro

Ecaterine lanseaza piesa si videoclipul "Ma mint"

Ecaterine lanseaza prima piesa din anul 2018, insotita de un videoclip minimalist: ”Ma mint”. O coproductie Cat Music si Young Spirit Records, piesa este compusa de catre artista impreuna cu Dumitru Bodarev si produsa in studioul Young Spirit Records, iar videoclipul este produs de catre Anghel Brothers Studio. “Ma mint” este prima piesa pe care artista o scrie integral.

Logiscool, scoala de programare care a invatat 10.000 de copii sa faca jocuri si aplicatii pe calculator, vine in Bucuresti. Copiii fac cursuri de programare si robotica in timp ce se joaca

Să înveți un limbaj de programare nu este cu nimic diferit față de învățarea unei limbi străine - așa vede lucrurile Logiscool.ro, o școală de cursuri de programare și robotică pentru copii, cunoscută la nivel european.

De Valentine’s Day, What’s UP lanseaza "Hana"

De Ziua Indragostilor, What’s UP vine cu o declaratie de dragoste "spumoasa”, plina de emotii: “Hana”. Piesa este compusa de catre What's UP si produsa de Tudor Monroe. Videoclipul este regizat de Ionut Trandafir si produs de Radu Selaru, cei cu care What’s UP a colaborat si in trecut pentru alte videoclipuri, precum “La tine”, “A mea” (ft. Ruby), “Asa-mi vine” (ft. Ioana Ignat) si “Ora 2”.

De ziua lui, What’s UP lanseaza piesa si videoclipul "Ora 2"

De ziua lui, What’s UP face cadou publicului sau un single special: “Ora 2”, primul episod din seria “Project Islanda”. Piesa “Ora 2” este parte din viitorul video-album al artistului, #PovesteaInimii, si este compusa de catre artist impreuna cu Shift si Lariss, iar de productia ei s-au ocupat What’s UP si Midiots Music Production. Videoclipul a fost filmat in Islanda, in regia lui Ionut Trandafir.

"Freeze", single-ul lansat de Monoir si Alina Eremia difuzat in Turcia si Israel

La scurt timp dupa lansarea piesei “Freeze”, single-ul lui Monoir alaturi de Alina Eremia cucereste publicul din strainatate. Piesa ce reinventeaza beat-uri din folclor, compusa de catre Monoir impreuna cu Maline Johansson, Herman Gardarfve si produsa in studioul Thrace Music, este difuzata in tari precum Turcia, Bulgaria si Emiratele Arabe Unite.

Cea mai mare suma stransa intr-o campanie de trei saptamani in Romania: peste 4 milioane de euro, de la peste 100.000 donatori, pentru construirea PRIMULUI SPITAL de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania

Peste 100.000 de donatori, persoane fizice și juridice, au răspuns campaniei lansate de Asociația Dăruiește Viață în luna decembrie 2017, donând peste 4 milioane de euro în numai 3 săptămâni pentru proiectul organizației de a construi PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.