Noutati - Evenimente, Sfaturi Utile, Produse noi - Fashion8.ro

George lanseaza single-ul si videoclipul "Podul de piatra"

Toamna aceasta, George revine cu piesa si videoclipul “Podul de piatra”. O coproductie Cat Music – Panda Music, single-ul este compus de catre artist impreuna cu Felix Popescu si Cristian Treanta in studioul Panda Music. “Podul de piatra” reda prin versuri si imagini povestea unei relatii defectuase, in care totusi exista iubire si speranta.

Department Store Meli Melo

Meli Melo a sarbatorit pe 14 noiembrie, in cadrul unui eveniment cu presa, deschiderea primului Department Store Meli Melo, ce vine in completarea lantului de magazine Meli Melo - Paris, ca o noua destinatie si experienta de shopping.

DJ Project lanseaza "Omnia" alaturi de MIRA

DJ Project revine cu o super surpriza inainte de sfarsitul anului! Baietii colaboreaza pentru prima oara cu Mira si lanseaza single-ul si videoclipul “Omnia”. Produsa de EpiQ Records, piesa este compusa de Alex Pelin, Andi Platon si Gino Manzotti, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu.

Un moment mult asteptat: Taco Bell deschide un nou restaurant in Bucuresti, in Mega Mall, pe 30 noiembrie

Taco Bell a intrat pe piața din România în urmă cu aproape o lună, iar reacția fanilor a fost pe măsura așteptărilor. Vestea despre cel de-al doilea restaurant al brandului a fost anunțată încă de la lansarea din octombrie, în Băneasa Shopping City. Fanii au aflat atunci că acesta urma să se deschidă în noiembrie. Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, va deschide restaurantul din Mega Mall pe 30 noiembrie, chiar înainte de perioada sărbătorilor de iarnă.

Spectacole Restaurantul Elisabeta: Michelle si Crima la cina

Pentru prima dată la Restaurant Elisabeta, pregătim un spectacol de excepție, “Michelle”, un nou concept, în cadrul căruia vom încânta publicul cu tot ce are mai bun arta spectacolului. O adaptare după bestseller-ul american “Un apartament la Paris” de Michelle Gable, șarmul și tensiunea sunt definitorii pentru acest one woman show.

Teatrul Elisabeta lanseaza o noua productie inedita: prima piesa de teatru inspirata din viata Iuliei Hasdeu!

Teatrul Elisabeta vă invită duminică, 12 noiembrie, începând cu orele 18:00, la premiera oficială a celei mai noi producţii: „Iulia, o scânteie...”. Inspirat din corespondenţa scrisă dintre Iulia Hasdeu şi tatăl său, istoricul şi savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu, textul piesei prilejuieşte publicului o întâlnire emoţionantă cu două dintre cele mai fascinante personalităţi ale spiritualităţii româneşti.

Afectiunile toamnei si solutii naturiste impotriva lor

Trecerea brusca de la temperaturi ridicate la vreme cu vant, ploaie si putine grade peste zero, aglomeratia din lunile de toamna, traficul intens si o reducere a volumului de fructe si legume proaspete consumate transforma toamna in perioada in care gripa si raceala incep sa puna probleme chiar si celor mai sanatoase organisme.