Cadouri cu atitudine pentru femeile contemporane - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Cadouri cu atitudine pentru femeile contemporane

Dacă sunteţi în căutarea  unui cadou cu atitudine pentru femeia contemporană, atunci noua colecţie de cizme pentru ECCO UKIUK reprezintă soluţia.


Perfecte pentru a obţine stilul après-ski şi în oraş, cizmele ECCO UKIUK combină designul feminin de lux cu influenţe sportive, pentru a crea o încălţăminte ce îmbină forma cu funcţia, ideale pentru femeile ce combină căutarea activă pentru confort cu stilul modern.

Ideale de a fi purtate la întâlniri cu prietenii după ora de pilates sau pentru o relaxare la un ceai la sfârşitul unei zile lungi, cizmele ECCO UKIUK accentuează un pullover simplu şi adaugă o notă de eleganţă unei perechi de blugi clasici.

Confecţionate din piele nubuck premium cu o căptuşeala din piele naturală de oaie ce asigură o rezistenţă termică ridicată, cizmele ECCO UKIUK oferă purtătoarei o protecţie moale şi generoasă, care este extrem de confortabilă, chiar şi după o uzură prelungită. Acest confort este garantat şi de talpa PU injectată direct, care asigură o amortizare de lungă durată şi un nivel remarcabil de aderenţă.

Disponibile pe negru şi maro, cizmele ECCO UKIUK reprezintă un cadou versatil ce poate fi purtat de la seri de toamnă până la dimineţi de primăvară.

Cizmele ECCO UKIUK se găsesc în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.roDespre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com