Noutati Fashion Days - selectia stilistilor pentru luna Octombrie 2017 - Fashion8.ro

Noutati Fashion Days - selectia stilistilor pentru luna Octombrie 2017

În noul sezon toamnă - iarnă, lansat luna trecută, Fashion Days a introdus o multitudine de noi produse pe site și în aplicația de mobil. Dintre acestea, stiliștii Fashion Days au făcut o selecție cu recomandări pentru luna octombrie, pe baza cărora poți crea ținute potrivite oricărui stil și pe care le poți purta în situații diferite, din viața de zi cu zi.

Odată cu noul sezon, Fashion Days a introdus în comunicarea de brand un nou concept: real people. Astfel, noua campanie de comunicare Fashion Days este construită în jurul oamenilor obișnuiți și a situațiilor reale, din viața de zi cu zi, și vorbește despre rolul pe care îl au hainele în obținerea succesului, atât în plan profesional, cât și pe plan personal.

#wearconfidence #orderconfidence

Fashion Days Octombrie 2017

 

 
Fashion8.ro iti recomanda aceste magazine online:

Shop Andreea Raicu Answear Antonio Gatti Astratex BabyDollFashion Bogas Chic-Diva dEpurtat DeHaine DyFashion eHainele eMAG Fashion-24 Fashion Days HaineDelight HaineDeVis IArena IeTraditionala Inna B Clothing LaFemme MaribonIncaltaminte Modlet Moze PriveBoutique StarShinerS Voglia Zappatos Zoot

Produse noi in Shopping