Iutta lanseaza la V for Vintage un preview al colectiei Toreo - Fashion8

Marcand debutul sau international, Iutta lanseaza prima geanta din viitoarea colectie de inspiratie spaniola in cadrul editiei Fiesta a targului V for Vintage de la Sala Palatului (16-17 mai). Urmatoarea linie, intitulata sugestiv Toreo, va sintetiza esenta culturii iberice in stilul caracteristic al brandului, prin redarea motivelor culturale specifice cu ajutorul broderiilor realizate in piele.

Prima colectie-capsula Iutta dedicata Spaniei si traditiilor sale bogate vine in intampinarea tematicii Fiesta din acest an a evenimentului V for Vintage, aflat la cea de-a 14-a editie. Ea inaugureaza totodata si traseul international al brandului, care va descoperi diversitatea culturala globala si o va reda prin arta mestesugului in accesorii cu design modern, motive si simboluri brodate.

Geanta ce va fi expusa in premiera in cadrul targului de design romanesc reproduce broderiile vibrante care impodobesc costumele toreadorilor, reprezentanti ai pasiunii, curajului, talentului si daruirii complete. Simbolistica din spatele coridelor, spectacol ridicat la nivel de arta si traditie de spanioli, serveste drept punct de plecare pentru noua colectie Iutta, care isi va gasi in curand locul in portofoliul brandului.

”Primele colectii Iutta lansate au fost dedicate exclusiv specificului romanesc, promovand simboluri locale si valorificand sentimentul nostru unic de dor, iar acum dorim sa pornim intr-un demers de descoperire a valorilor altor popoare. Ne-am indreptat catre Spania si catre increderea si pasiunea pe care o emana acest teritoriu latin, asa ca urmatoarea colectie ii va fi dedicata.” spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta.

Portofoliul brandului cuprinde in prezent colectiile “Dor de romanesc”, “Dor de copilarie”, “Dor contemporan”, dar si accesorii din piele precum manusi si portofele. La toate acestea se adauga si prima colectie urbana de incaltaminte “Conduri cu dor”, lansata in premiera la Dusseldorf, in cadrul unuia dintre cele mai mari targuri din industrie. Toate acestea sunt disponibile in magazinul online de la adresa www.iutta.ro/shop.

 

Iutta lanseaza la V for Vintage un preview al colectiei Toreo
Iutta lanseaza la V for Vintage un preview al colectiei Toreo

 

 Despre Iutta
Iutta este un brand premium ce se inspira dintr-un puternic simt al identitatii, transpus prin arta mestesugului intr-un design cu motive folclorice brodate in piele. Astfel, traditiile si culturile locale sunt sintetizate prin tehnologii inovative intr-un concept universal, descris de emotii si povesti.

Mai multe detalii pe www.iutta.ro si www.facebook.com/Iutta.ro

 

 

Iutta lanseaza la V for Vintage un preview al colectiei Toreo - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

NOUTATI IN SHOPPING: Haine

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte