DY Fashion sarbatoreste 10 ani de la lansare cu 10 zile de reduceri

Începând de astăzi, 22 septembrie, magazinul online românesc DY Fashion sărbătorește 10 ani de la lansarea pe piața din România cu 10 zile de reduceri.

De la lansare și până în prezent pe dyfashion.ro s-au vândut peste 1 milion de rochii.

Pe site-ul magazinului online se regăsesc peste 29.000 articole diferite de la cele mai populare branduri românești: MBG Collection, Moze, La Donna, Ginette, Leonard Collection, Viada, plus colecțiile proprii DY Fashion. Brandul propriu a fost lansat în 2021 în colaborare cu designerul Irina Mușat.

În topul celor mai căutate produse de pe dyfashion.ro sunt rochiile, in proporție de 85%. „Clientele DY Fashion caută ținute pentru evenimente private, ținute pe care să le poarte la birou, dar și ținute pentru fiecare zi. Din garderoba unei femei nu ar trebui să lipsească cu siguranță rochiile, indiferent că sunt de ocazie, office sau de zi. De asemenea, articole vestimentare de bază sunt pantalonii negri și cămășile albe clasice”, spun Irina și Dragoș Aipu, cei doi fondatori ai companiei DY Fashion.

www.dyfashion.ro comercializează online doar produse vestimentare românești realizate de ateliere, fabrici de confecţii și branduri româneşti. Din momentul lansării din anul 2012, unul dintre obiectivele antreprenorilor Irina și Dragoș Aipu, cei doi fondatori ai companiei DY Fashion, a fost susținerea și promovarea producției locale de fashion.