De ce ar trebui sa incepi sa porti un ceas de mana? - ❤️ Fashion8

De ce ar trebui sa incepi sa porti un ceas de mana?

În timpul primului război mondial, soldații săturați să își tot caute prin uniformă omniprezentul ceas de buzunar, au început să îl poarte pe o brățară la încheietura mâinii. Până atunci, un ceas purtat pe o brățară era considerat modă strict feminină.

Inițial, publicul a ridiculizat purtarea ceasului la mână, dar pentru că s-a dovedit a fi atât de practic, în curând a devenit o normă, iar ceasurile de buzunar s-au transformat în accesorii învechite.

În prezent, pentru că depindem în mare parte de telefon, începem să considerăm că ceasurile de mână devin demodate. De ce un bărbat modern ar trebui să poarte un ceas de mână când se poate uita rapid la telefon pentru a verifica cât este ora?

Iată 3 motive pentru care fiecare bărbat ar trebui să înceapă să poarte un ceas:

Un ceas de mână este mult mai convenabil pentru a afla cât este ora. Nu este prea comod pentru un bărbat să își caute telefonul ori de câte ori dorește să știe cât este ora. O privire rapidă către încheietura mâinii este o modalitate mult mai clasică de a fi punctual la o întâlnire importantă, mai ales dacă veți opta pentru un ceas de mână elvețian. În plus, este foarte nepoliticos pentru cei din jur să scoateți telefonul în timpul unei conversații pentru a ști cât este ora. În alte ocazii în care este recomandabil să nu țineți telefonul la vedere, cum ar fi la o nuntă, la o înmormântare, la o prezentare sau pe plajă, un ceas reprezintă o modalitate mai subtilă și mai convenabilă de a verifica ora.

Ceasul de mână este în continuare funcțional. În general, orice accesoriu inspirat de armată are o utilizare funcțională, iar ceasul de mână nu este o excepție. Ceasurile de mână au fost utilizate pentru prima dată în secolul al XIX-lea de către militari pentru a-și sincroniza manevrele în timpul războiului. De atunci, ceasurile specializate au început să fie folosite în adâncurile oceanului de către scafandri și până în înaltul cerului de către aviatori. Spre deosebire de un smartphone, multe ceasuri au fost create pentru a se autoalimenta prin mișcare, fie pentru a utiliza o cantitate mică de energie furnizată de o baterie. Cele mai scumpe ceasuri încă dețin astfel de caracteristici care depășesc cu mult cele 8 ore în care poate fi folosit un smartphone fără a-l pune la încărcat.

Ceasurile înseamnă simplitate. Cele mai bune ceasuri nu se bazează pe cea mai recentă tehnologie, ci sunt alimentate datorită unei tehnologii mecanice de ceasornic deosebit de ingenioase, care precede electricitatea. Așadar, atunci când telefonul mobil nu mai are baterie, puteți avea încredere în tehnologia care continuă să funcționeze la încheietura mâinii. În plus, de fiecare dată când verificați ora pe telefon, sunt șanse mari ca ceva să vă distragă atenția și să pierdeți timp prețios pe o aplicație. În schimb, ceasul de mână vă ajută să vă gestionați cu atenție timpul.

 

 

De ce ar trebui sa incepi sa porti un ceas de mana? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
superpantofi.ro

factcool

reserved

NOUTATI IN SHOPPING: Haine

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte