Trendurile verii in materie de bijuterii

Vara, mare, soare si petreceri pana in zori! Vara are un farmec aparte si orice zi ne duce cu gandul la vacanta.

Garderoba de vara este si ea foarte speciala pentru ca ne ofera ocazia sa ne punem in valoare imaginatia atat din punct de vedere vestimentar cat si din punct de vedere al accesoriilor.  

Vara inseamna coliere pretioase, bratari colorate, talismane norocoase si cercei eleganti. Fie ca mergem in vacanta la mare sau la munte, la un festival sau la o cina cu prietenii, accesoriile nu trebuie sa lipseasca din tinuta astfel incat ea sa fie completa. Bijuteriile pot fi mai mult decat accesorii pentru tinutele alese. Exista bijuterii care spun povesti si care trezesc emotii.  Aflati de la stilistii bijubox.ro ce bijuterii se poarta vara asta si cum sa le combinam pentru ca rezultatul sa fie de-a dreptul wow!

Perle Swarovski si pietre multicolore
Vremea caniculara ne face sa optam pentru tinute cat mai lejere, compuse din topuri care dezvaluie gatul si decolteul, oportunitate perfecta de a experimenta cu coliere noi si jucause. “Optati pentru bijuterii cu perle sau pietre culorate . Rosu, turcoaz, verde, galben orice culoare preferati, sa se regaseasca in colierele de vara. Va recomandam sa combinati piese care au margele si pietre multicolore pentru a surprinde esenta si natura ludica a sezonului estival. Colierele cu pandantive soare sunt, de asemenea bijuterii minunate atunci cand vrem sa accesorizam vara. Magazinul online BijuBOX.ro va pune la dispozitie o colectie deosebita de seturi bijuterii din argint cu cristale si perle Swarovski. Acestea sunt alegerea perfecta pentru un eveniment formal si nu numai. Seturile de pe BijuBOX.ro sunt formate din cercei, bratari, pandantive si inele din argint realizate manual cu ajutorul unei tehnologii avansate.”, recomanda specialistii.

Combinatii perfecte de bratari pentru un look de vara fara cusur
Tinutele de vara sunt usoare si nu presupun prea mult efort. Asa ca nici accesoriile nu trebuie sa fie o povara si in nici un caz nu trebuie sa contina obligatoriu diamante!.” Incercati o combinatie de piese de lux cum ar fi perlele cu unele mai accesibile, dar la fel de pretioase. Nu puteti alege ce bratari sa purtati? Puteti pune cat mai multe bratari una langa alta, chiar si langa ceas, fie ca vorbim de bratari snur, din argint sau cu pietre colorate, important este sa obtineti acel echilibrul perfect.”

Cercei de vara – pentru un look fara efort
Sunt persoane care au facut o reala pasiune pentru cercei, fie ca sunt mari sau mici.  “Doamnele si domnisoarele care au avut suficient curaj pentru a obtine mai multe piercing-uri la urechi, vor profita de beneficiile acestei veri. Orice combinatie este binevenita, dar cheia succesului in acest sezon este sa asociezi piesele traditionale din argint cu altele mai distractive si mai jucause. Vreti sa iesiti in evidenta, dar in acelasi timp sa fiti unice? Alegeti cerceii din argint cu modele deosebite, indraznete si originale. Moda cerceilor Swarovski ia amploare din ce in ce mai mult, accesoriile fac diferenta si de aceea ele trebuie sa fie elementul vedeta al tinutei pe care o purtati. Incercati sa va alegeti tinuta in functie de cercei. Un accesoriu intotdeauna face diferenta intre o tinuta reusita si una neinspirata. Exista o diversitate de cercei Swarovski, insa prea putine sunt femeile care sa le poarte. Stiluri geometrice sau extrem de elegante, cerceii din argint va vor scoate cu siguranta din anonimat. Alegeti intotdeauna cercei uimitori. Exista atat de multi cercei frumosi si indrazneti, iar daca vreti sa aratati diferit, cercei cu perle sunt alegerea perfecta!.”

Bijuterii cu monograma
Bijuteriile cu monograma sunt accesorii ce se fac imediat remarcate de cei din jur. Indiferent de materialul din care sunt realizate, exista o piesa personalizata pentru fiecare stil. “Noi credem cu tarie ca acest colier este must have-ul verii! Am spune chiar un must have pentru orice dressing. Super versatil, cu un design minimalist, acest colier poate fi purtat cu orice si in orice moment al zilei. Nu exista limite, astfel ca puteti purta colierul Caracter asa cum va simtiti cel mai bine! Potrivit pentru seara, colierul Caracter se muleaza perfect pentru orice zona stilistica pe care vreti sa o abordati. Fie ca aveti o seara lejera si alegeti sa purtati jeans si camasa sau o rochie inflorata, cu siguranta nu veti renunta la acest colier. Pentru un party unde va doriti sa fiti in centrul atentie, purtati colierul Caracter cu culori neon sau intr-un mix eclectic. Vara aceasta culorile puternice revin in trend, iar noi va recomandam sa le purtati daca va place stilul extravagant”.

Coliere tip salba cu simboluri pentru o vara cu stil
Vara este cel mai bun sezon sa optam pentru bijuterii si accesorii stralucitoare. Temperatura creste si suntem obligati sa purtam articole de imbracaminte usoare, dar cum facem ca tinutele sa arate indraznete si diferite? Bijuteriile potrivite vor face ca totul sa arate perfect. “Pentru a va sublinia unicitatea, va recomand sa investiti in creatii delicate. Trendurile anului 2021 confirma faptul ca bijuteriile minimaliste cu simboluri sunt de departe cele mai potrivite pentru iesirile noastre varatice, ne completeaza outfit-ul si ne ajuta sa avem o tinuta cu stil. Stelutele, soarele si luna sunt simbolurile vedeta in randul bijuteriilor. Steaua cu cinci colturi este simbolul armoniei, echilibrului si reprezinta omul in toata splendoarea lui, intr-o stare de echilibru, de armonie cu el insusi si cu cei din jur. Mai simbolizeaza cele cinci simturi (vizual, auditiv, olfactiv, gustativ, tactil), dar si fericirea si implinirea. Este ca si cum ai spune ca simti sau iti doresti sa simti ca esti implinit din toate punctele de vedere si vrei sa simti asta cu toata fiinta ta.  Soarele se bucura de o simbolistica bogata. Poate fi asociat cu intregirea, unicitatea, increderea (mandru ca un soare), loialitatea, generozitatea (daruieste lumina, caldura si viata) si implinirea.  Luna este, fara doar si poate, un simbol al feminitatii, un simbol al puterii fertilitatii, al trecerii timpului, al schimbarilor launtrice periodice, al evolutiei. Sirius – Colier tip salba cu stelute din argint 925/argint placat cu aur galben 24k /argint placat cu aur roz arata incredibil de bine si se asorteaza perfect cu orice tinuta, fie ea casual sau de seara.  Si pentru ca cinci este cifra magica, acest colier are cinci stele cu cinci colturi. Este absolut imposibil sa nu atraga mai toate privirile, mai ales daca tinem cont ca Sirius, al carui nume il poarta, este cea mai stralucitoare stea pe care o vedem cu ochiul liber pe cer. “

Bijuterii personalizate
Vara este cel mai bun moment pentru a purta bijuterii noi, fie ca vorbim de coliere, cercei, inele sau bratari personalizate. Vara construim si cele mai frumoase amintiri, deci un colier sau o bratara personalizata se poate transforma intr-un accesoriu de neuitat. Colierul Star va deveni accesoriul preferat imediat ce il veti purta prima data. Versatil, cu un touch romantic, visator si cu un design care fura privirile, il puteti integra cu usurinta in orice tip de outfit fie ca vorbim de o tinuta cu accente rock chic, o rochie bohemian sau intr-un outfit de inspiratie a anilor ‘70. Il puteti mixa si cu alte coliere Bijubox pentru a creea un outfit superb pentru festivalurile verii.  Nu va puteti decide soare sau luna? Purtati-le pe amandoua prin intermediul colierului din argint, Bright. Mesajul din spate este ca totul este posibil si inevitabil va va insenina zilele. Cu un design special, acest colier poate fi piesa centrala dintr-un outfit sau il puteti asorta cu alte coliere BijuBox. Purtati-l cu rochii vaporoase sau stramte, cu denim sau cu trening, important este sa alegeti decolteuri pentru ca acest colier sa fie pus in evidenta. Sa nu uitam si de bratarile personalizate care in continuare sunt un accesoriu extrem de chic. Optati pentru bratara din argint Nomine. Potrivita pentru orice tip de outfit casual, bratara cu nume poate deveni acel talisman de care nu o vreti sa va despartiti. Puteti purta chiar mai multe bratari si astfel ii veti avea pe oamenii dragi mereu alaturi. Puteti mixa un full denim look sau alege ceva lejer sport si nu uitati ca bratarile bijubox vor da un aer cool oricarei tinute. Colectia de bratari personalizate cucereste instantaneu orice iubitor de bijutetii. Puteti alege bratari cu inimioara, talismane, nume, initiale, semnul infinitului sau alte modele fermecatoare care vor aduce o nota de rafinament oricarei tinute vestimentare. Nu este nevoie de o tinuta speciala pentru a purta o bratara creata de Bijubox, ci o puteti asorta la orice piesa vestimentara. Astfel, veti avea mereu un look demn de remarcat!”.

Indiferent de bijuteriile pe care alegeti sa le purtati vara asta, ele trebuie sa va reprezinte, sa va faca va simtiti feminine, unice si speciale. Completati-va outfit-ul cu o bijuterie din argint care sa va faca remarcate oriunde mergeti! Bijubox este site-ul pe care veti gasi intotdeauna modele cu stil create cu grija si pasiune pentru bijuterii.  Toate produsele din colectiile bijubox sunt verificate de ANPC si vin la pachet cu o garantie premium de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire nelimitata.

Descopera colectiile de bijuterii pe www.bijubox.ro si alege piesa preferata pentru acest sezon!

Despre Bijubox.ro
Bijubox este magazinul online romanesc numarul 1 in prezervarea amintirilor. Iubesti bijuteriile si cauti mereu modele cu un design deosebit? BijuBOX.ro este magazinul online de care ai nevoie! Aici vei gasi o selectie impresionanta de bijuterii din argint si cristale Swarovski 100% autentice. Iti oferim accesorii de calitate pe care le poti personaliza dupa bunul plac. Pe langa colectia de bratari personalizate din argint, iti punem la dispozitie si modele din piele sau cu snur, usor de asortat cu orice stil de garderoba. Bijubox creeaza bijuterii rafinate, perfecte pentru orice ocazie!

Accesoriile de pe BijuBOX.ro sunt produse din argint 925 si cristale Swarovski originale. Acestea isi mentin stralucirea pe o perioada indelungata de timp, ceea ce inseamna ca te vei bucura din plin de bijuteriile comandate.

De asemenea, BijuBOX.ro este magazinul online care te poate inspira atunci cand cauti cadouri speciale pentru oamenii dragi. Colectia de bratari personalizate argint este perfecta pentru momentele in care vrei sa le surprinzi pe cele mai importante persoane din viata ta. Poti opta pentru un model cu nume, initiale sau chiar pentru o bratara pe care este gravat mesajul „Te iubesc”.

Totodata, poti alege o bratara din argint personalizata cu o fotografie si o gravura pe verso. Ii poti oferi aceasta bijuterie jumatatii tale sau micutului tau, iar de fiecare data cand o vor purta isi vor aminti de tine. Cu ajutorul Bijubox, le poti face celor dragi surprize pe care nu le vor uita niciodata!

Bratarile au un sistem de inchidere elegant, care nu incomodeaza in timpul purtarii, si sunt usor de accesorizat. Profita de preturile avantajoase la bratarile personalizate si comanda modele superbe pentu tine si pentru persoanele apropiate. Accesoriile create de noi sunt tratate cu solutii speciale impotriva oxidarii, reusind astfel sa le prelungim cat mai mult durata de stralucire. Asadar, vei achizitiona accesorii care vor arata impecabil chiar si dupa sute de purtari.

Acum iti poti accesoriza tinutele cu bijuterii deosebite din argint, create conform preferintelor tale. Bucura-te de preturile accesibile si comanda bratari rafinate pe care sa le porti cu drag mereu! Alege Bijubox cand vrei sa oferi un dar unic pentru o persoana unica! Dragostea pentru bijuterii si calitatea produselor ne recomanda. Suntem aici pentru a-ti oferi inspiratia de care ai nevoie pentru a crea cele mai frumoase coliere personalizate! Daca vrei sa-i faci o surpriza cuiva drag sau daca doar vrei un cadou pentru tine insati, pe BijuBOX.ro gasesti ce cauti. Inspira-te din modelele noastre pentru a crea o bijuterie cum nu s-a mai vazut, la fel de speciala ca persoana care o va purta.

Bijubox bratara cu nume

 

Bijubox set cercei si colier

 

Bijubox cercei stelute

 

Bijubox colier

 

Bijubox cercei