Talismane Pandora Me: Stilurile preferate de vara ALE LUI MILLIE BOBBY BROWN - Fashion8

Stilurile preferate de vara ALE LUI MILLIE BOBBY BROWN

Vara este despre distracție, libertate și joacă. Sezonul acesta, Millie Bobby Brown a ales patru noi talismane Pandora Me care te invită să fii îndrăzneață, încrezătoare și să îți exprimi personalitatea.


„Pandora Me este despre auto-exprimare prin simboluri, similar cu modul în care tatuajele ascunse pot avea semnificații speciale”, au afirmat Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors. „Fiecare pandantiv poate avea infinite semnificații unice, personale, pentru fiecare clientă care le poartă”.

Aranjează împreună micro-talismanele colorate pe brățările și pe colierele tale, asortându-le cu ținutele de vară pentru a crea un look care exprimă complet felul tău de a fi.

“Talismanul meu cu rândunică este un pandantiv tare drăguț. Îl iubesc pentru că reprezintă libertatea și exprimarea propriei personalități”, spune Millie Bobby Brown.

Rândunica are o siluetă cu aripi deschise, cu pietre pavé strălucitoare.

Găsește armonie și echilibru cu talismanul pandantiv Pace, păstrează norocul de partea ta cu talismanul pandantiv Trifoi cu Patru foi și găsește-ți calea cu talismanul pandantiv Busolă.

#PandoraME

Talismane Pandora MeDESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

Talismane Pandora Me: Stilurile preferate de vara ALE LUI MILLIE BOBBY BROWN - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOPPING: Haine

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte