Marks & Spencer prezinta colectia Summer Holiday Shop - ❤️ Fashion8

Marks & Spencer prezinta colectia Summer Holiday Shop

Marks & Spencer a pregătit pentru sezonul călduros o nouă colecție pentru toată familia.

De la piese elegante cu imprimeuri îndrăznețe și multă culoare și până la accesorii în nuanțe pastelate și ușor de integrat în ținutele lejere de vară, selecția pe care Marks & Spencer o propune pentru acest sezon are scopul de a vă oferi o stare de bine atunci când purtați piesele indiferent că sunteți pe o plajă în vacanță sau alegeți să ieșiți cu prietenii la o terasă în centrul orașului.

COLECȚIA PENTRU FEMEI

Selecția de piese destinată femeilor este alcătuită din imprimeuri diverse, unde atât rochiile clasice și costumele de baie, cât și accesoriile pot transforma orice ținută simplă într-una care te va scoate din anonimat. Costumele de baie includ inovații inteligente, cum ar fi Secret Slimming ™ fiind totdată rezistente la clor. În acest fel, oricine se poate bucura o perioadă mai lungă de timp de confortul materialelor, dar și de un stil care nu se demodează ușor.

COLECȚIA PENTRU BĂRBAȚI

Colecția destinată bărbaților este versatilă și ușor de purtat în mai multe combinații, atât pe o plajă în vacanță, cât și la o ieșire în oraș cu prietenii. Într-o paletă de culori neutre ce conferă ținutelor un aer contemporan și lejer, însă fără a exclude imprimeurile și culorile îndrăznețe care sunt perfecte pentru a fi purtate în sezonul actual.   

COLECȚIA PENTRU COPII

O paletă veselă de culori la care se adaugă și printuri grafice sunt elementele care caracterizează cel mai bine colecția de vară Marks & Spencer destinată celor mici. Întreaga gamă se bazează pe materiale ușoare, care oferă confort și lejeritate atunci când sunt purtate, iar astfel copiii se pot bucura de toate activitățile pe care le desfășoară fără nicio grijă.


Despre Marks & Spencer
Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Pentru informații suplimentare, accesați:  voicilamode.com, www.instagram.com/marksandspencerromania sau www.facebook.com/marksandspencerromania

 

 

Marks & Spencer prezinta colectia Summer Holiday Shop - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
bookzone.ro

Reducere la noua colectie Born2be

tendenz.ro

SuperBlog

NOUTATI IN SHOP: Pentru Copii

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte