Emma de la ZU, noul ambasador al brandului Various Brands - ❤️ Fashion8

Emma de la ZU, noul ambasador al brandului Various Brands

Emma Stefan, cunoscuta publicului ca Emma de la ZU, a devenit imaginea oficiala a retailerului national Various Brands, cu capital 100% romanesc, pentru urmatorii doi ani.


Prezenta feminina si fresh din matinalul Morning ZU este o impatimita a articolelor sportswear, iar alegerea ei ca ambasador al brandului Various Brands a venit cat se poate de natural. Atat ea, cat si retailerul promoveaza activ o viata sanatoasa, in care miscarea ocupa un loc important, iar campaniile punctuale realizate impreuna de-a lungul timpului au dus parteneriatul la un nou nivel.

„I’m a sportish one, ador stilul sport si ma identific total cu el. Fiind tot timpul in miscare, caut ca prin outfit-urile mele sa am libertatea de a ma exprima fix asa cum simt. Fie ca sunt la radio sau ma antrenez prin vreun parc, am nevoie ca ceea ce pun pe mine sa „tina” cu mine si nu „de mine”. Calitatea si diversitatea articolelor din magazinele Various Brands m-au ajutat sa-mi creez un stil al meu in directia aceasta, iar de acum suntem si mai aproape”, spune Emma.

Various Brands si noul sau ambasador, Emma de la ZU, isi propun sa desfasoare numeroase proiecte inedite impreuna prin care sa aduca noi beneficii clientilor, dar si sa ii incurajeze sa adopte un stil de viata echilibrat. Noul parteneriat se anunta a fi unul de succes, fiind ghidat de pasiunea comuna pentru miscare si pentru produse de calitate superioara, dar si de increderea reciproca pe care au dezvoltat-o de-a lungul perioadei in care au colaborat pentru diverse campanii.

Retailerul Various Brands detine 27 de magazine la nivel national, precum si un magazin online, www.various-brands.ro, unde isi intampina clientii cu numeroase articole sport si streetwear de la cele mai cunoscute branduri internationale: Nike, Jordan, Puma, adidas, Reebok si altele. De curand, retailerul a deschis un nou magazin de tip outlet in apropiere de Bucuresti, in Fashion House Pallady (Cernica), iar pana la finalul anului planuieste sa extinda reteaua nationala cu cel putin alte 3 unitati.


Despre Various Brands
Various Brands este un multibrand national prezent pe piata din 2007, evoluand treptat cu noi si noi locatii in Bucuresti si alte 18 orase din tara. In prezent, sunt 24 de magazine de linie Various Brands in AFI Cotroceni, Baneasa Shopping City, Mega Mall Bucuresti, Sun Plaza Bucuresti, Park Lake Bucuresti, Shopping City Ramnicu Valcea, VIVO! Shopping Pitesti, Shopping City Galati, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Targu Jiu, Shopping City Ploiesti, Braila Mall, Shopping City Piatra Neamt, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzau, Promenada Mall Sibiu, Focsani Mall, Shopping City Targu Mures, Coresi Shopping Resort Brasov si Arena Mall Bacau si 3 outleturi in Fashion House Bucuresti, Fashion House Pallady (Cernica) si Centrul Comercial TOM Constanta. Multibrandul are si un magazin online, www.various-brands.ro

 

 

Emma de la ZU, noul ambasador al brandului Various Brands - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
bookzone.ro

Reducere la noua colectie Born2be

tendenz.ro

SuperBlog

NOUTATI IN SHOP: Pentru Copii

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte