Noul brand Atelier Bolero lanseaza Allure, colectia de primavara - vara 2021 - ❤️ Fashion8

Noul brand Atelier Bolero lanseaza Allure, colectia de primavara - vara 2021

Atelier Bolero, un brand nou pe piața românească de modă, lansează Allure, o colecție urbană, echilibrată, minimalistă.

Colecția are ca punct de plecare studiul T-shirt-ului ca element fundamental al Garderobei ideale pentru femeia secolului XXI.

Pentru că de cele mai multe ori, o zi obișnuită are o dinamică deosebită, Atelier Bolero îți propune un look potrivit fiecărui moment, din materiale ușor de purtat -  piese cu croiuri moderne, structurate, cu tăieturi grafice, detalii precum mâneci ample, broderii etnice, inserții din piele ecologică.

Pe lângă piesele monocrome, negru și bej, cu un impact puternic, în colecția Allure vei găsi și outfit-uri în culori pastel, uni sau combinații de două culori din aceeași gamă cromatică. Aici se evidențiază bluzele relaxate și fustele în A, cloș sau conice, cu basc, care pun în valoare orice siluetă.

Vedeta colecției este T-shirt-ul, care vine atât în forma lui clasică, cât și reinterpretat, sub forma bluzelor și rochiilor. O creație unică Atelier Bolero este T-shirt-ul manufacturat, ce are la bază T-shirt-ul urban, redefinit manual cu broderii grafice, cu fire metalice, aurii sau argintii. Tehnica de coasere și apoi de blazonare este specifică brandului.

Colecția cuprinde și rochii cu croi lejer, ce se potrivesc atât pentru birou (pentru că ținutele office nu trebuie să fie plictisitoare!), cât și pentru o seară petrecută în oraș.

"Am creat colecția inspirate de lumea orașului, în toată complexitatea ei, de femeia urbană nevoită să se adapteze continuu, care face eforturi speciale să se mențină echilibrată, coerentă, simplă și rafinată în “zgomotul” din jur, ce vine pe numeroase canale - estetice, sonore, umane. Este femeia modernă care reușește să-și construiască propria „Allure”, unică, expresivă, puternică”, spune Anca Balaș, co-fondatoare Atelier Bolero.

Colecția Allure de la Atelier Bolero este deja disponibilă online, pe www.atelierbolero.ro.

Despre Atelier Bolero
Povestea Atelier Bolero a pornit de la o filosofie simplă: femeia urbană are nevoie de piese versatile, atât elegante, cât și comode, pe care să le poată purta cu încredere în orice moment al zilei. Pentru asta e nevoie de un stil atemporal, materiale de calitate, execuție impecabilă și pasiune pentru fiecare piesă. Atelier BOLERO își propune să ofere o experiență unică clientelor brandului, garantând versatilitate, comoditate și etică în crearea fiecărui produs. Brandul este înființat de două prietene de-o viață, Anca Balaș și Ecaterina Nicolescu, pasionate de croitorie și evoluția modei.

 

 

Noul brand Atelier Bolero lanseaza Allure, colectia de primavara - vara 2021 - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
bookzone.ro

Reducere la noua colectie Born2be

tendenz.ro

SuperBlog

NOUTATI IN SHOP: Pentru Copii

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte