Vero Milano lanseaza o noua colectie dedicata pasionatelor de moda - Fashion8.ro

Vero Milano lanseaza o noua colectie dedicata pasionatelor de moda

Inspirată din eterna eleganță feminină boemă, noua colecție surprinde cu 20 de piese care promit tuturor pasionatelor de modă avantajul stilistic de a etala ținute cu adevarat deosebite.

Colecția împleteşte armonios croielile comfortabile cu detaliile luxoase pentru un efect de eleganță fara efort.

Lansată într-un décor de poveste, noua colecție Vero Milano a facut obiectul unei şedințe foto la Palatul Cantacuzino, locație care a pus în evidență eleganța şi versatilitatea noilor piese luxoase, dar confortabile.  

Pentru sezonul rece al acestui an, Vero Milano propune o varietate bogată de rochii şi topuri ultra-feminine, confecționate din materiale de înaltă calitate, precum dantela prețioasă, broderiile de inspirație franțuzească, tricotul fin sau tulle-ul – toate acestea, atent croite şi stilizate pentru a crea iluzia unei siluete perfecte.

Combinațiile inedite de materiale şi texturi dau unicitate pieselor Vero Milano, în timp ce detaliile prețioase – volănaşe, inserții de broderie sau dantelă, pliseuri, paiete sau ciucuri - adaugă o notă de glamour fiecarei tinute. Tricotajele finisate cu tulle se îmbină cu dantela pentru a crea rochii tip pulover cu adevarat inedite, ideale pentru sezonul rece.

Rochiile elegante se pot purta împreună cu blănurile din colecția brand-ului, pentru abordarea temperaturilor scazute în stilul italian autentic, effortless chic.

Sub aspect cromatic, noua colecție Vero Milano abordează tonuri feminine prin excelență clasice, de nude, bej, roz prăfuit sau negru.

Direct de la Milano, capitala modei, colecțiile Vero Milano au fost apreciate de cei mai mari critici de modă pe podiumurile internaționale. Creațiile brandului se remarcă prin materiale calitative, care pun în evidență potențialul fiecărei femei de a arăta perfect atunci când poartă o piesă cu croială, volum şi cromatică adecvată.

Noua colectie poate fi achizitionata atât online, pe veromilano.ro, cât şi in magazinele Victoria Gallery, la prețuri accesibile.

Vero Milano colectia noua 2021

 

Vero Milano colectia noua 2021

 

 

Vero Milano lanseaza o noua colectie dedicata pasionatelor de moda - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOP: Pentru Casa si Cadouri