adidas Originals introduce urmatorul capitol al "Stan Smith, Forever" alaturi de Disney - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
adidas Originals introduce urmatorul capitol al "Stan Smith, Forever" alaturi de Disney

- Colecția include actualizări unice ale Stan Smith, inspirate de personajele Disney, Pixar, Star Wars™ și Marvel –


- Fiecare pereche din colecție are partea superioară compusă din PRIMEGREEN, o serie de materiale reciclate de înaltă performanță -
- Colecția este însoțită de o campanie îndrăzneață a câtorva dintre cei mai renumiți creatori adidas, alături de Kermit the Frog de la Disney și Stan Smith însuși -
 
Anul acesta, adidas Originals a anunțat o nouă etapă pentru silueta Stan Smith, îmbunătăţind emblematicul pantof sport cu materiale reciclate pentru a ajuta la eliminarea deșeurilor din plastic. Astăzi, adidas Originals dezvăluie următoarea iterație a pantofilor săi Stan Smith, acum mai sustenabili.

Colecția prezintă silueta Stan Smith în variații exclusive, mai sustenabile, inspirate de o serie de personaje emblematice ale Disney, Pixar, Star Wars™ și Marvel, inclusiv: Hulk de la Marvel, Rex de la Disney și Toy Story de la Pixar, Yoda din galaxia Star Wars™, Clopoțica din Peter Pan, WALL-E de la Disney și Pixar, Kermit The Frog din Papușile Muppets și Mike Wazowski din Compania Monștrilor de la Disney și Pixar.

Fiecare pereche din colecție prezintă detalii unice și referințe la personaje, precum tălpi grafice, detalii în relief, grafică îndrăzneață, imprimeuri jucăușe și de asemenea șireturi adiționale. Toate perechile sunt compuse din părți superioare reciclate PRIMEGREEN și așezate pe tălpi din cauciuc reciclat.

Pentru a celebra lansarea noilor siluete, adidas Originals reunește unele dintre cele mai cunoscute forțe creative ale mărcii, cu o legendă a tenisului și unul dintre cele mai iubite personaje din lume, Kermit the Frog, pentru a aborda sustenabilitatea.

Introducând bine-cunoscutul personaj Kermit the Frog în designul pantofilor Stan Smith, aspectul devine jucăuș prin schimbarea celor trei dungi tipice ale siluetei cu un „K” perforat. De asemenea, silueta include detalii de design cu numele lui Kermit în relief pe călcâi și portretul său imprimat pe limba stângă, precum și branțuri decorate cu ambele sigle, șireturi verzi suplimentare și expresia „It’s not easy being green” în relief pe călcâi.

Avându-i protagoniști pe Stan Smith și Kermit the Frog, skateboarderii Na-Kel Smith și Nora Vasconcellos, arhitectul digital Iddris Sandu și actrița Yara Shahidi, campania Stan Smith servește drept manifest al adidas Originals în călătoria sa pentru a ajuta la eliminarea deșeurilor din plastic.

Noua etapă a călătoriei sustenabile adidas Originals, împreună cu Disney, se lansează începând cu 2 aprilie în magazinele adidas și la o selecție de magazine partenere din întreaga lume.

Silueta adidas x Disney Stan Smith inspirată de Yoda din galaxia Star Wars™ va fi lansată pe 4 mai.

adidas.com/stansmith
@adidasOriginals
#adidasStanSmith