SARTO bespoke lanseaza Unlimited, costumul proiectat sa fie confortabil si 100% adaptat stilului de viata activ - Fashion8

SARTO bespoke lanseaza Unlimited, costumul proiectat sa fie confortabil si 100% adaptat stilului de viata activ

SARTO bespoke, atelier de vestimentație de lux pentru bărbați, lansează un produs nou din categoria business: costumul Unlimited.

Acesta este realizat dintr-o țesătură specială, elastică și confortabilă. Produsul este disponibil ready-to-wear, în două nuanțe de culoare: maro și bleumarin. Prețul unui astfel de costum este de 2.500 de lei.

Prin intermediul acestui produs, SARTO bespoke se adresează bărbaților care au un stil de viață activ și își doresc o ținută excelentă pe toată durata zilei. Costumul ready-to-wear Unlimited este format din două piese, jachetă slim fit deconstruită (necăptușită) și o pereche de pantaloni jogger, închiși cu fermoar plus șiret, pentru a maximiza confortul.

Costumele sunt croite dintr-o țesătură excelentă, realizată dintr-un amestec inovator de bumbac și microfibră elastică, cu efect stretch (Stress Resistant Fabric). Acest amestec de țesătură a dus produsul la un nivel ridicat de confort și permite celui care îl poartă să se miște în voie, arătând în același timp impecabil.

„Ne-am dorit să aducem pe piață un produs prin intermediul căruia să ne adresăm bărbaților care au un program încărcat, dedică timp activității profesionale, dar și familiei. Ne referim la acei bărbați care trebuie să arate impecabil pe toată durata zilei, tocmai de aceea am gândit un costum care să fie 100% confortabil, dar și să rămână impecabil indiferent de stresul la care este supus. Pentru a demonstra că acest costum chiar îndeplinește aceste criterii și proprietățile sale sunt excelente, l-am probat într-un mediu neobișnuit: la sala de fitness. Rezultatul a fost foarte bun și ne satisface în totalitate. Inovația acestei țesături de o elasticitate nemaiîntâlnită ne oferă un produs impecabil din toate punctele de vedere”, a declarat Matei Ladea, Managing Partner, SARTO.

Ideea de a crea acest produs a pornit de la nevoia bărbaților activi de a avea o vestimentație care arată bine mereu, impecabilă, dar care întrunește și toate cerințele în ceea ce privește confortul. De aceea, materialul folosit este unul elastic, în așa fel încât purtarea costumului să devină plăcută. Mai mult decât atât, țesătura folosită pentru acest produs are și print houndstooth.

Cele două variante de costume sunt disponibile în magazinul online sarto.ro și în prețul de achiziție este inclus și tivul pentru cei care doresc ajustări în privința lungimii pantalonului. Livrarea unui astfel de produs se face în 5 - 7 zile de la plasarea comenzii.

Despre SARTO bespoke

SARTO bespoke este primul atelier din România care a introdus costumele bespoke la standarde vest-europene și singurul care oferă toate cele trei servicii etalon în vestimentația masculină: bespoke, ready-to-wear și made-to-measure. SARTO bespoke integrează un serviciu profesionist de consiliere vestimentară cu stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe comandă. Prin piesele vestimentare puse la dispoziția clienților compania propune un stil de viață diferit. Detalii suplimentare pot fi consultate pe pagina de Facebook SARTO bespoke sau pe site.

SARTO bespoke lanseaza Unlimited, costumul proiectat sa fie confortabil si 100% adaptat stilului de viata activ - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOPPING: Haine

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte